F.Bahçe’nin orta saha listesinin ilk üçünde Hollandalılar var: Portakal sevdası
Sarı lacivertliler, Feyenoord’dan Timber, Ajax’tan Taylor, PSV’den Veerman için temasta. Real Madrid’den Dani Ceballos ile Manchester United’dan Mainoo da adaylar arasında.
- Fenerbahçe, 8 numara problemi için Hollandalı oyunculara odaklanıyor.
- Feyenoord'dan Quinten Timber, PSV'den Joey Veerman ve Ajax'tan Kenneth Taylor listenin ilk üçünü oluşturuyor.
- Real Madrid'in Dani Ceballos ve ManU'nun Kobbie Mainoo'yla da ilgileniyor.
- Robert Lewandowski'nin ABD'ye gitmesiyle Fenerbahçe, Alexander Sörloth'a odaklandı.
- Atletico Madrid, Sörloth için 50 milyon avro istiyor.
Emin Uluç - Ara transferde golcü başta olmak üzere birçok mevkiye takviye planlayan Fenerbahçe, sezon başında Ali Koç yönetiminin es geçtiği 8 numara problemini çözmekte de kararlı. Szymanski’yle yolları ayıracak olan sarı lacivertlilerde tutuklu Mert Hakan ile Bartuğ denklem dışı kalırken, Domenico Tedesco’nun yönetime verdiği listede başı Hollandalılar çekiyor. Sarı lacivertliler, Feyenoord’dan Quinten Timber (24), PSV’den Joey Veerman (27) ve Ajax’tan Kenneth Taylor (23) listenin ilk üçünü oluşturuyor.
TAYLOR YAKLAŞIYOR
Tedesco’nun favorisi sezon başında Fenerbahçe’ye karşı bir gol kaydeden Timber. Ancak Feyenoord, piyasa değeri 25 milyon olan millî yıldızını bırakmayı düşünmüyor. Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları’nın temasta olduğu Veerman için PSV kapıyı 35 milyon avrodan açarken, Ajax’ın 23 milyon avroluk millî oyuncu Taylor en gerçekçi hedef olarak görülüyor. Fenerbahçe, Real Madrid’in 29’luk yıldızı Dani Ceballos ve ManU’nun 20’lik yeteneği Kobbie Mainoo’yla da ilgileniyor.
SÖRLOTH MESAİSİ
Fenerbahçe, golcü adaylarından Robert Lewandowski’nin rotasını ABD’ye çevirmesiyle bütün motivasyonunu Alexander Sörloth’a yoğunlaştırdı. Atletico Madrid, kapıyı 50 milyon avrodan açsa da sarı lacivertliler Kuzeyin Kralı için sınırları zorlamakta kararlı.
