Fenerbahçe-Başakşehir maçında inanılmaz tesadüf!
Fenerbahçe maçında Başakşehir'in kanatlarını koruyan Uğur ile Ferhat, 2006'da 4-0'lık Fenerbahçe-Galatasaray maçında da sağ ve sol bekteydi.
Fenerbahçe'nin dün akşam kendi sahasında Başakşehirspor'u 2-0 yendiği maçta Alper Potuk'un ayağından bulduğu gol, gerek hazırlanış gerekse son vuruş itibariyle jeneriklere geçecek güzellikteydi. Sarı lacivertli takım tam 1 dakika 52 saniye kendi aralarında paslaştıktan sonra 32. pas sonunda golü bulurken, kendisine ait rekoru kıl payı farkla kaçırdı.22 Nisan 2006'da oynanan Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Galatasaray'ı 4-0 mağlup ederken, Nico Anelka sarı lacivertli takımın 35 pas üst üste yapması sonucunda golü rakip ağlara göndermişti.
2005-07 yılları arasında Galatasaray'ın A takımında forma giyen Ferhat Öztorun, Fenerbahçe karşısında vasatın altında bir oyun çıkardı.
İşte o gün sarı kırmızılıların savunmasının sağ ve sol kanadını Uğur Uçar ile Ferhat Öztorun koruyordu.
Uğur Uçar (en sağda) Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselmişti.
Bu karşılaşmadan tam 8 yıl sonra sarı lacivertliler 32 pasla gole ulaşırken kaderin garip bir cilvesi sonucunda Başakşehirspor'un sağ ve sol kanadını yine aynı iki isim savunuyordu.
Uğur Uçar 2004-10 yılları arasında Galatasaray A Takımı kadrosunda yer aldı.
İki futbolcunun bu talihsizliği iki tarihi gole tanık olmalarına neden olurken tıpkı Anelka'nın golü gibi Alper'in golü de uzun süre unutulmayacak gibi.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
