Fenerbahçe ligde vites yükseltecek! Hedef Karagümrük galibiyeti

- Güncelleme:
Fenerbahçe ligde vites yükseltecek! Hedef Karagümrük galibiyeti

SPOR Haberleri

Avrupa’da liderliğe kurulan sarı lacivertliler ligde de gaza basmak istiyor. Önemli eksiklere rağmen Kadıköy’deki buluşmada tek hedef galibiyet.

EMİN ULUÇ

Karagümrük’ü misafir edecek Fenerbahçe zafere odaklandı. Galibiyet serisi Beşiktaş derbisinde sekteye uğrayan sarı lacivertliler, Avrupa’daki liderliğin moralini lige de taşımakta kararlı. Peres, King, Mert Hakan ve Arao’nun eksikliğine rağmen, Jorge Jesus endişe etmiyor. Şampiyonluk yolunda Kadıköy’deki maçların önemine vurgu yapan Portekizli, “Rakibin durumuyla ilgilenmeden kendi oyunumuza odaklanacağız ve camiaya galibiyet hediye edeceğiz” talimatı verdi.

KARTLARA DİKKAT

Son maçta dörtlü savunma tercih eden Jesus, Karagümrük önünde yine üçlüye dönecek. Jorge Jesus on oyuncu konusunda kararını verdi ancak Rossi ile Emre Mor arasında kararsız. Bu arada Zajc’ın da uzun sürenin ardından forma şansı bulabileceği öğrenildi. Öte yandan Jesus, ceza sınırındaki Ferdi başta olmak üzere oyuncularına kart konusunda uyarılarda bulundu. Tecrübeli hoca, sakatlıkların üst üste geldiği süreçte bir de gereksiz cezalarla uğraşmak istemediğini söyledi.

BATSMAN SİFTAH PEŞİNDE

Avrupa’da sahne aldığı 3 maçta 2 gol kaydeden Batshuayi, Karagümrük’ü de gözüne kestirdi. Ligde henüz gol sevinci yaşayamayan Batsman, bugün ağları sarsarak siftah yapmak istiyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...