Fenerbahçe transferi KAP'a bildirdi: Atilla Szalai'nin bonservis ücreti belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe transferi KAP'a bildirdi: Atilla Szalai'nin bonservis ücreti belli oldu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Macar stoper Atilla Szalai'nin transferi için Hoffenheim ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Bundesliga ekibine 4 yıllık imza atan 25 yaşındaki futbolcu yeni takımının formasını giydi.

Transfer döneminde yaptığı satışlarla ön plana çıkan Fenerbahçe'de Atilla Szalai ile de vedalaşıldı.

Bundesliga'dan talipleri olan Macaristanlı stoperin yeni adresi Hoffenheim oldu.

KAP'a açıklama yapan Fenerbahçe, Alman kulübünün 12 milyon 300 bin euro bonservis ödeyeceğini açıkladı.

https://twitter.com/tsghoffenheim/status/1683499780264304640

Fenerbahçe transferi KAP'a bildirdi: Atilla Szalai'nin bonservis ücreti belli oldu

FENERBAHÇE'DEN SZALAI'YE VEDA 

"Kulübümüz Macar futbolcumuz Attila Szalai’nin transferi konusunda Almanya’nın Hoffenheim ekibi ile anlaşma sağlamıştır.
 
2021 yılından itibaren Sarı Lacivert formamızı aidiyetle taşıyan Attila Szalai’ye armamıza bugüne kadarki tüm katkıları için teşekkür eder;  kariyerinin yeni döneminde kendisine sonsuz başarılar dileriz.  Yolun açık olsun Attila Szalai."

MACAR FUTBOLCUNUN VEDASI

Yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco ile vedalaşan Attila Szalai, Fenerbahçe'nin her zaman kalbinde olacağını söyledi.

Fenerbahçe taraftarına, verdiği destek için teşekkür eden Szalai, "Bu kulüpte, bu formayla harika zaman geçirdim. Umarım sizleri mutlu edebilmişimdir. Bu kulüp ve bu forma için elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Gelecekte sizin en büyük destekçilerinizden biri olacağım. Umarım yakın zamanda görüşürüz. Fenerbahçe’yi evim ve ailem gibi hatırlayacağım. Umarım bu sezon şampiyonluğu kazanırız ve çok mutlu oluruz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1683486837363318784

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...