Jesus 'yeterli' dedi, Fenerbahçe transferi kapattı

- Güncelleme:
Jesus 'yeterli' dedi, Fenerbahçe transferi kapattı

SPOR Haberleri

Ara dönemde Samet ve Oosterwolde takviyeleri yapan sarı lacivertliler, transferi kapadı. Peres ve Pedro’nun iyileşmesi sonrası teknik direktör Jesus kadronun yeterli olduğunu söyledi.

Şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, rakiplerinin aksine ara transferi kısa kesti. Ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrası ara transfer dönemi, TFF’nin talebi ve FIFA’nın onayıyla 5 Mart’a kadar uzatılmıştı. Ancak sarı lacivertliler yeni bir hamle düşünmüyor. Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde takviyeleri yapan sarı lacivertlilerde camianın beklentilerinin aksine Jorge Jesus kadronun yeterli olduğunu düşünüyor. Yönetimle bir görüşme yapan Portekizli hoca, elindeki oyuncuların kalitesine ve gücüne inandığını ifade ederek başka takviyeye ihtiyacı olmadığını dile getirdi.

GENÇLERE KAPI AÇIK

Zira Jorge Jesus’un istekleri belliydi ve bunlar da nihayete erdi. Devre arasında iskeletin bozulmamasını arzu eden Portekizli hoca, gelen tekliflere rağmen yönetimden Ferdi, Szalai, Crespo, Rossi, Valencia ve Batshuayi gibi isimlerin satılmamasını istemişti. Bu dileği gerçekleşen Portekizli’nin stoper ve sol bek talepleri de yerine getirildi. Son olarak Peres ile Pedro’nun da sağlıklarını kavuşmasıyla Fenerbahçe, transfer çalışmalarına nokta koydu. Oosterwolde örneğinde olduğu gibi, yabancı kontenjanını etkilemeyecek 21 yaş altı, potansiyelli isimler olmadığı takdirde yeni bir hamle yapılmayacak.

BEDELİ 100 MİLYON AVRO

F.Bahçe, Avrupa devlerini peşinden koşturan Arda Güler’i ucuza kaybetmemekte kararlı. Ömer Faruk Beyaz’da hayal kırıklığı yaşayan sarı lacivertli yönetim, genç yıldıza serbest kalma maddesinin 100 milyon avro olduğu yeni bir sözleşme imzalatmak için hazırlık yapıyor.

ALTAY OPERASYONU

Fenerbahçe’nin yerli kalecileri geleneği yeni sezonda sona erecek görünüyor. Yönetim, henüz sözleşme yenilemeyen Altay’ın durumu ne olursa olsun kaleye yabancı bir takviye yapacak. Altay kalırsa lejyoner rakibiyle yarışacak. Kiralık olan İrfan Can’la da yollar kesin olarak ayrılacak.

BEKLENTİ EN AZ 20 MİLYON AVRO

Kim Min-Jae ile Fenerbahçe taraftarının gönlüne taht kuran Attila Szalai de Güney Koreli gibi sarı lacivertlilere veda edecek. Avrupa devlerinin yakın markajında olan Macar savunmacının talipleri her geçen gün artıyor. Kariyer hedefinde Premier Lig olduğu bilinen Szalai için İngiliz ve İtalyan takımları yarışırken, Fenerbahçe’nin bonservis beklentisi en az 20 milyon avro.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...