Fenerbahçe'de 40 milyonluk satış planı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'de 40 milyonluk satış planı

Spor Haberleri

Bir kez daha yeni kadro için kolları sıvayan sarı lacivertlilerde transfer bütçesi, satılacak futbolculara endeksli. Bruma, Berisha, Samatta, Osayi, Crespo, Rossi, Pedro vitrine çıkarıldı

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Şampiyonluk hasretini 9 sezona çıkaran Fenerbahçe, yine sil baştan kadro kurmaya hazırlanıyor. Kiralık oyuncular Bruma, Berisha, Samatta kesinlikle elden çıkarılacak. Sözleşmesi biten Valencia ve Alioski’yle yollar ayrılacak. Nazım, Osayi, S. Aziz, Crespo, Mert Hakan Yandaş, Rossi, Pedro ve S. Dursun’un da üzeri çizildi. Arda Güler ile Ferdi Kadıoğlu haricinde tüm oyuncular için teklife açık olan sarı lacivertlilerde gelecekleri, gidecek oyunculardan elde edilecek gelir netleştirecek.

EN AZ 8 TAKVİYE

Bruma, Samatta, ve Berisha’dan toplam 10 milyon avro bonservis geliri hedefleyen F.Bahçe, İngiltere’den talipleri olan Osayi için 5 milyon, Güney Amerika’dan teklif alan Rossi için 7 milyon avro bonservis belirledi. Kadroda düşünülmeyen oyuncuları satamadığı takdirde kiralayacak olan sarı lacivertliler, kasaya en az 40 milyon avro koymayı hedefliyor. Fenerbahçe, kaleci, sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, sağ kanat, sol kanat ve golcü olmak üzere en az 8 yeni ismi kadroya katmayı planlıyor.

VALENCİA VEDA EDİYOR

Fenerbahçe forması ile bir sezonda en çok lig golü atan yabancı oyuncu rekorunu kıran Enner Valencia, Türkiye’den ayrılıyor. 29 gol kaydeden Valencia, 12 yıl sonra F.Bahçe’den bir “Gol Kralı” çıkmasını sağladı. Son maçına Türkiye Kupası finalinde çıkacak 33 yaşındaki yıldız, kariyerini 3 yıllık anlaşmaya vardığı Brezilya ekibi Internacional’da sürdürecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...