Fenerbahçe'de Batshuayi belirsizliği! Belçikalı golcünün tavırları şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Batshuayi belirsizliği! Belçikalı golcünün tavırları şaşırttı

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'nin forma şansının az olmasından dolayı ayrılmak istediği iddia edildi. Yıldız oyuncu için sürpriz tekliflerin olduğu konuşuluyor.

MUTLUHAN YILDIZ'IN HABERİ - Fenerbahçe'nin geçen sezon Chelsea'den kadrosuna kattığı Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Edin Dzeko ve Umut Nayir'in transferleri sonrası ilk 11'deki şansının az olmasından rahatsız olan Belçikalı oyuncunun teklifleri değerlendirebileceği konuşuluyor.

İSMAİL KARTAL, BATSHUAYI İLE GÖRÜŞECEK

Yurt dışından birçok takımın ilgi duyduğu Batshuayi ile İsmail Kartal'ın son kez görüşme yaparak bir değerlendirme yapacağı öğrenildi.

Geçen sezon Sarı-lacivertli forma altında 20 gol atan milli oyuncu, Jorge Jesus'un en çok tercih ettiği isimlerinde başında gelmişti.

Süper Lig'de daha önce Beşiktaş forması da giyen 29 yaşındaki oyuncunun Türkiye'den ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'de Batshuayi belirsizliği! Belçikalı golcünün tavırları şaşırttı

ZIMBRU MAÇINDA ÇOK GERGİNDİ

Fenerbahçe'nin UEFAKonferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında oynadığı Zimbru maçının 84. dakikasında oyuna giren Batshuayi, karşılaşma sonrası taraftarların tezahüratlarına karşılık vermeden direkt soyunma odasına gitti.

Belçikalı oyuncu kendisini çağıran takım arkadaşı İsmail Yüksek ile kısa süreli bir tartışma yaşadı.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...