Fenerbahçe'de Jorge Jesus tehlikesi! Portekizli hoca FIFA'ya gidiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Jorge Jesus tehlikesi! Portekizli hoca FIFA'ya gidiyor

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika haberleri... Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus, kısa süre içinde FIFA'ya başvuruda bulunacağı öğrenildi. Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Jesus'un bu davranışı şaşırttı.

Fenerbahçe'ye geçen sezon Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşatan Jorge Jesus, eski kulübünü şikayet etmeye hazırlanıyor.

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un özel haberine göre; Türkiye Kupası şampiyonluğu bonusunun ödenmemesi nedeniyle kulübe ihtar çeken Portekizli hoca, konuyu FIFA'ya taşımaya mecbur kaldığını yakın çevresiyle paylaştı.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un konuyla ilgili Jesus'u araması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus tehlikesi! Portekizli hoca FIFA'ya gidiyor

JORGE JESUS: FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİK

Geçen sezon Süper Lig'i Galatasaray'ın gerisinde ikinci tamamlayan Sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i 2-0 yenerek kupayı müzesine götürmüştü.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Jorge Jesus, şu ifadeleri dile getirmişti:

"Kupa kazanmak her zaman çok önemlidir. Çünkü Fenerbahçe 8 yıldır hiçbir kupa kazanamıyordu. Dolayısıyla bugünkü kupayı kazanmak bizim için çok anlamlı. Oyuncularım da bu kupayı kazanmayı hak ediyordu. Son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde olduk. Şimdi ülkenin en önemli ikinci kupasını kazandık. Çok mutluyum; oyuncularımız, başkanımız, taraftarlarımız için çok mutluyum. Bu kupayla birlikte Fenerbahçe tarihine geçmiş olduk."

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...