Fenerbahçe'de liste başı Löw

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de liste başı Löw

SPOR Haberleri

Pereira’yı kovup hoca aramaya başlayan Fenerbahçe'de tribünlerin tepkisi üzerine yönetim çıtayı yükseltti. Löw’e 2024’e kadar tam yetkiyle sözleşme teklif edildi, cevap bekleniyor.

M. Emin ULUÇ

Fenerbahçe, uzun zamandır hayalini kurduğu yüksek kriterli hocasına Vitor Pereira sonrası kavuşabilir. Portekizliyi kovduktan sonra Slaven Bilic ile Francesco Farioli arasında gidip gelen yönetim, taraftarın “Ali Koç istifa” protestoları ayyuka çıkınca, liste başına Joachim Löw’ü aldı. Bizzat Koç tarafından yürütülen operasyonda, Alman teknik adama 2024’e kadar tam yetkili sözleşme teklif edildi.

YÜKSEK BÜTÇELİ TAKIM

Yeni sezonda UEFA’yla olan Finansal Fair Play sözleşmesinin de sona ermesiyle Löw’e daha geniş bir transfer bütçesi de vadeden Ali Koç, görev süresi boyunca Alman hocayla devam etme isteğini de pakete ekledi. Joachim Löw ismi İsmail Kartal’ı da Fenerbahçe’ye yaklaştırıyor. Zira Kartal’ın yakın dostu olan Löw ile Fenerbahçe için bir arada çalışabileceği biliniyor. Yönetim Bilic’le de temasını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...