Fenerbahçe'de Uğur Dündar sürprizi! Dördüncü aday belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fenerbahçe'de Uğur Dündar sürprizi! Dördüncü aday belli oldu

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe eski yöneticilerinden gazeteci Uğur Dündar, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'de Nisan ayında gerçekleşecek Yüksek Divan Kurulu başkanlığı seçimi öncesinde adaylar netleşiyor. Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Uğur Dündar, sarı lacivertli kulüpte gerçekleştirilecek Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde aday olduğunu duyurdu.

"KİŞİLERİN DEĞİL, FENERBAHÇELİLERİN ADAYIYIM"

Dündar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ayrıştırmaya değil, birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına bunun gerçekleştirmek için aday oluyorum. Kişilerin değil, Fenerbahçelilerin adayıyım" ifadelerini kullandı.

Dündar'dan önce mevcut Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün yanı sıra, kurul üyeleri Sait Yılmaz ve Nail Kır da adaylıklarını açıklamıştı.

Fenerbahçe'de Uğur Dündar sürprizi! Dördüncü aday belli oldu

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...