Fenerbahçe'den Merih Demiral'a çağrı: Yuvan seni bekliyor

- Güncelleme:
Fenerbahçe'den Merih Demiral'a çağrı: Yuvan seni bekliyor

Spor Haberleri

Transferde gaza basan sarı lacivertlilerden sürpriz hamle. Ali Koç, Fenerbahçe camiasının içinde ukde kalan Merih’i evine döndürmek için harekete geçti

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe’nin, altın çocuklarını elinde tutmak konusunda yaşadığı hayal kırıklıkları malum. Bugün Arda Güler için devlerle savaşan sarı lacivertliler, dün Ömer Faruk Beyaz’ı elden kaçırmış, ilk acı ise Merih Demiral’la yaşanmıştı. Merih, 18 yaşında, A takım görmeden, Fenerbahçe U19’dan Portekiz ekibi Alcanenense’nin yolunu tutmuştu. Merih’in bu sürpriz vedası ilk etapta satır aralarında geçiştirilirken, 2019’da Juventus’a kadar yükselen kariyer manşetlere taşındı. Kaçan balık büyük olmuş, dönemin yönetimine ağır eleştiriler yöneltilmişti ki, bugün Fenerbahçe, öz evladını yuvasına döndürmek için kolları sıvadı.

SINIRILARI ZORLAYACAK

Teknik direktör İsmail Kartal’ın da onayını alan Başkan Ali Koç, Merih Demiral’a yeniden F.Bahçe forması giydirmek için harekete geçti. Juventus’tan 21 milyon avroya transfer olduğu Atalanta’da bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan millî stoperin kendine kulüp bakmaya başlaması üzerine Koç devreye girdi. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen ve ciddi bir piyasası olan Merih’in kısa vadede Türkiye’de dönmek gibi bir niyeti yok. Maliyeti de yüksek. Ancak, Başkan Koç, ufak bir ihtimal bile olsa mutlak şampiyonluk hedeflenen sezonda Merih gibi bir gücü takıma kazandırabilmek için bütün şartları zorlamakta kararlı.

PEREİRA OYNATMAK İSTEMİŞTİ

Vitor Pereira, F.Bahçe’deki ilk döneminde A Takım’la idmanlara çıkardığı Merih’e forma şansı vermek istemiş Ancak o dönemki yönetimin “Milyon avrolar verip ona Bruno Alves’i aldık. Macera aramasın Alves ve Kjaer’i oynatsın” diye baskı yaptığı iddia edilmişti.

FENERBAHÇE SAHAYA İNİYOR

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına bugün start veriyor. Üçüncü defa göreve gelen İsmail Kartal’la sahaya inecek olan sarı lacivertliler, sabah sağlık kontrollerinden geçip, akşam 18.00’de idmana çıkacak. 5 Temmuz’a kadar izinli olan millî oyuncular ile tedavisi süren Lincoln dışında herkes çalışmada yer alacak.

DE GEA YOKLAMASI

İrfan Can Eğribayat’ın tapusunu alan Fenerbahçe’de tecrübeli kaleci arayışları devam ediyor. Sarı lacivertliler, Manchester United’la yollarını ayıran David De Gea’yı listesine aldı. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki İspanyol kalecinin menajeriyle önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...