Fenerbahçe'nin genç kalecisi Bartu Kulbilge Boluspor'da

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fenerbahçe'nin genç kalecisi Bartu Kulbilge Boluspor'da

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Bartu Kulbilge ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin 2003 doğumlu genç file bekçisi Bartu Kulbilge, Spor Toto 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor ile anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Bartu Kulbilge ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

FORMA ŞANSI BULAMADI

Fenerbahçe'de bu sezon yaşanan sakatlıklar sonrası kadroya giren ancak forma şansı bulamayan Bartu Kulbilge, böylece sarı lacivertli kulübe veda etmiş oldu. Boluspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Fenerbahçe'de forma giyen Bartu Kulbilge ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı" ifadeleri kullanıldı.

BARTU KULBİLGE KİMDİR?

2003 yılında Bursa'da doğan genç kaleci, Çengelköy altyapısında futbola başladı. Daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Kulbilge U15, U17 ve U19 takımlarında görev yaptıktan sonra 2020-2021 yılında profesyonel sözleşmeye imza attı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...