Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararı hakkında Nihat Kahveci'den flaş yorum: "Ya Galatasaray 5-0 kazanırsa?"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararı hakkında Nihat Kahveci'den flaş yorum: "Ya Galatasaray 5-0 kazanırsa?"

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin tarihi genel kurulunda alınan Süper Kupa kararı sonrası yapılacak hamle merak konusu. Sarı-lacivertlilerin maça çıkmama ya da U19 takımıyla çıkma opsiyonlarından hangisini tercih edeceği merak edilirken, Nihat Kahveci'den konuya dair flaş bir yorum geldi. İşte haberin detayları.

Fenerbahçe'nin 2 Nisan'a yapılan tarihi genel kurulunda alınan kararlardan biri de Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa hakkındaydı. Daha önce sıkışık fikstür nedeniyle sarı-lacivertlilerin erteleme talebinde bulunduğu Süper Kupa final hem Galatasaray'ın hem de Türkiye Futbol Federasyonu'nun kabul etmemesi sonrası, reddedilmişti. 

Olağanüstü Genel Kurul'da da, Süper Kupa hakkında alınan karar şu yöndeydi:

"Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa mücadelesine çıkmamak veya futbol 19 yaş altı takımıyla katılmak."

Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararı hakkında Nihat Kahveci'den flaş yorum:

"YA GALATASARAY 5-0 KAZANIRSA?"

Fenerbahçe'nin, Süper Kupa için hangi seçeneği tercih edeceği merak konusu. Spor yorumcusu Nihat Kahveci ise U19 ihtimalini değerlendirdi. Yönetimin bu kararı almamasını söyleyen Kahveci, sarı-lacivertlileri U19 takımıyla sahaya çıkması durumunda, Galatasaray'ın bir rotasyona gitmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararı hakkında Nihat Kahveci'den flaş yorum:

Ayrıca Fenerbahçe'nin U19 takımıyla çıktığında, Galatasaray'ın sıkı bir oyunla maçı büyük bir farkla kazanması durumunu değerlendiren Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"Benim görüşüm, katılan olur, katılmayan olur. U19 takımı ile çıktın, Galatasaray da ciddi oynadı 5-0 falan bitti. Ne olacak? Tarihte yazacak o."

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...