'Filenin Efeleri' sahneye çıkıyor

Düzenleyen:
'Filenin Efeleri' sahneye çıkıyor

SPOR Haberleri

2021 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Erkek Voleybol Takımımız, C Grubu'ndaki ilk maçında yarın Rusya ile karşılaşacak.

2021 CEV Avrupa Şampiyonası başlıyor. A Milli Erkek Voleybol Takımı, ilk maçında yarın Rusya ile karşı karşıya gelecek. 

Polonya, Finlandiya, Çekya ve Estonya'nın ev sahipliğinde bugün başlayacak ve 19 Eylül'e kadar devam edecek olan şampiyonada ay-yıldızlı takım, C Grubu'nda yer alacak. Milliler, Finlandiya'nın Tampere şehrinde oynanacak grup maçlarında ev sahibi Finlandiya'nın yanı sıra Rusya, Hollanda, İspanya ve Kuzey Makedonya ile karşılaşacak.

Şampiyona, bugün C ve D Grubu'nda yapılacak birer müsabakayla başlayacak. C Grubu'nda Finlandiya-Kuzey Makedonya, D Grubu'nda ise Estonya-Letonya maçları yapılacak.

TÜRKİYE RUSYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Finlandiya'nın Tampere kentindeki Hakametsa Arena'da oynanacak müsabaka, saat 17.00'de başlayacak.  Karşılaşma, TRT Spor'dan naklen yayımlanacak.

"Filenin Efeleri"nin C Grubu'nda Tampere'de oynayacağı diğer maçların programı şöyle:

3 Eylül Cuma
17.00 Türkiye - İspanya

5 Eylül Pazar
14.00 Kuzey Makedonya - Türkiye

6 Eylül Pazartesi
20.00 Türkiye - Hollanda

8 Eylül Çarşamba
20.00 Finlandiya - Türkiye

4 GRUPTA 24 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Turnuvada 24 takım 4 grupta mücadele edecek. Grup müsabakaları sonunda ilk 4 sırada yer alan 16 ekip, 8'li finallere yükselecek.

Takımların çapraz eşleşme usulüyle karşılaşacağı 8'li finallerde rakiplerine üstünlük kuran ekipler, adlarını çeyrek finale yazdıracak. Organizasyonda 8'li finaller ile çeyrek final maçları Polonya ile Çekya'da oynanacak. Yarı final ve final mücadelelerine ise Polonya ev sahipliği yapacak.

Şampiyonada grup maçları 1-9 Eylül, 8'li finaller 11-13 Eylül, çeyrek finaller 14-15 Eylül, yarı final mücadeleleri ise 18 Eylül'de yapılacak. Turnuvada üçüncülük ve final maçı 19 Eylül'de oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...