Galatasaray Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı! Türkiye’ye dönüyor

Düzenleyen:
Galatasaray Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı! Türkiye’ye dönüyor

SPOR Haberleri

Adı sürekli Beşiktaş ve Adana Demirspor ile anılan Burak Yılmaz ters köşe yaptı. Milli futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Burak Yılmazın yeni sezonda Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği belirtildi.

Lille’deki performansıyla eleştirilerin hedefinde olan Burak Yılmaz’ın geleceği şimdiden merak konusu oldu. Ortaya atılan yeni bir iddia ise gündemi adeta sarstı. Yıldız golcünün yeni sezonda Galatasaray forması giyeceği iddia edildi. 

GALATASARAY’A TRANSFER OLUYOR 

Sezon sonunda Lille’den ayrılması beklenen Burak Yılmaz’ın hangi takıma transfer olacağı merak konusu oldu. Fransız basınında çıkan haberlere göre, adı sık sık Beşiktaş ve Adana Demirspor'la anılan deneyimli golcünün yeni adresi Galatasaray olacak.

Galatasaray Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı! Türkiye’ye dönüyorGalatasaray'a transfer oluyor.

TÜRKİYE’YE DÖNMEK İSTİYOR 

Burak Yılmaz’ın İtalya Serie A’dan teklif aldığı ancak milli futbolcunun Türkiye’ye tekrardan dönmek istediği belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...