Galatasaray - Fenerbahçe derbisine yoğun talep: 150 bin kişi 2.600 bilet için istekte bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray - Fenerbahçe derbisine yoğun talep: 150 bin kişi 2.600 bilet için istekte bulundu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın 4 Haziran'da Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesi deplasman tribününe de ev sahibi taraftar alınacak. Derbilerde uygulanan yasak nedeniyle 2.600 bileti sarı kırmızılı taraftarlar satın alabilecek.

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi taraftarlar bilet bulmakta zorlanıyor. Ankaragücü deplasmanında kazanması durumunda derbiye şampiyon çıkacak olan Okan Buruk ve öğrencileri, 23. şampiyonluk kupasını Fenerbahçe maçından sonra kaldıracak.

Bu sezon derbilerde uygulanan deplasman yasağı nedeniyle 2.600 kişilik bölümü de satışa çıkaracak olan Galatasaray'da yetkililer yoğun talebe geri dönüş yapmakta zorlanıyor. Sabah'ın yaptığı habere göre; Fenerbahçe taraftarının gelmeyecek olması nedeniyle 2.600 bilete 150 bin istek geldi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisine yoğun talep: 150 bin kişi 2.600 bilet için istekte bulundu

DERBİYE YOĞUN İSTEK: 150 BİN KİŞİ HAZIRDA BEKLİYOR

Ortalama 40 bin üzeri  kombineli taraftarlara ek olarak çıkacak biletlere taraftarlar ulaşmak için yoğun çaba harcıyor. Konuyla ilgili konuşan Galatasaraylı idareciler, "Bu isteklerin hepsini karşılamamız mümkün değil. Taraftarımızın affına sığınır, teşekkür ederiz" dedi. 198 locaya sahip Nef Stadyumu'nda 4 bin 500 VIP koltuk dahil olmak üzere boş yer kalmadı. Galatasaray'ı, sezonun final derbisinde 52 bin kişi destekleyecek." ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...