Galatasaray tur için Barcelona'yı ağırlayacak

Galatasaray tur için Barcelona'yı ağırlayacak

SPOR Haberleri

İlk maçta “Çanakkale Geçilmez”i oynayarak 0-0 beraberlikle ayrılan Avrupa’daki tek temsilcimiz, çeyrek finale kalmak için sahne alacak.

Haydi Galatasaray, hem kulüp tarihine yeni bir zafer eklemek hem ülke puanına katkı sağlamak için Barcelona’yı devir. Evet, rakip dünya devi ama ilk maçta çok zorlu deplasmandan istediğini alarak dönen bir Aslan vardı. Şimdi neden olmasın. Hem de 52 bin taraftarı yanındayken. 20.45’te başlayacak maçtan galip ayrılan taraf adını UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yazdıracak.

YENİLGİSİZ DEVAM

90 dakika beraberlikle sona ererse atılan gol sayıları dikkate alınmadan uzatmaya geçilecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek. Ki, sarı kırmızılı takımın Avrupa kulvarındaki farkı ortada. Çünkü şu ana kadar elemeler ve grup aşamasında yenilgi yüzü görmeyen bir Galatasaray var sahada. Ve son üç resmî maçta da iç sahada mağlubiyet görmeyen bir takım.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...