Mertens piyangosu! Galatasaray'da 36'lık isme dev teklif

- Güncelleme:
Mertens piyangosu! Galatasaray'da 36'lık isme dev teklif

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı kulüple bir yıllık daha mukavelesi bulunan tecrübeli oyuncuya Arap ekibi 2 yıllık mukavele önerdi. Cimbom’a ise 10 milyon avroluk bonservis bedeli teklif edildi

Futbolun konuşulduğu bölge hâline gelen Suudi Arabistan transferde iyice çıldırdı… Ronaldo ile başlayan furyaya yeni isimler eklenirken Galatasaray da bu durumdan etkilenen takımlardandı. Sarı kırmızılı kulübün bırakmak istemediği Mauro İcardi ve Nicolo Zaniolo konusunda sıkıntı çekilirken son gelen haber ise sevindirecek türden. Galatasaray ile bir yıllık daha mukavelesi bulunan ve takımın Muslera’dan sonraki en yaşlı ismi durumundaki Dries Mertens’e teklif geldi. Bir Suudi Arabistan takımı, sarı kırmızılı kulüple bir yıllık mukavelesi daha bulunan orta sahaya iki yıllık teklif yaptı.

ÇİFTE KAZANÇ OLACAK

İtalyan kaynaklı haberlere göre Arap temsilcisi, sarı kırmızılı kulübe de bonservis bedeli olarak 10 milyon avro önerdi. 36 yaşındaki Mertens’in kabul etmesi durumunda sarı kırmızılı kulübün bu transfere hemen olumlu cevap vereceği öğrenildi. Çünkü Mertens geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada aktif futbol kariyerinde bu sezonun son yıl olduğunu vurgulamıştı. Teklifin masada olduğu ve oyuncunun cevabına göre Arapların hareket edeceği öğrenildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse sarı kırmızılılar hem maliyetten hem de bonservisten ciddi bir gelir elde etmiş olacak.

FRED İÇİN YOKLAMA

Galatasaray, Shakhtar Donetsk’te parlayan ve Manchester United’a transfer olan Fred için teklifte bulundu. Brezilyalı orta saha için başka kulüplerin de devrede olduğu ve sarı kırmızılı kulübün şansının az olduğu vurgulandı. Fred’in güncel piyasa değeri 20 milyon avro.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...