Galatasaray'da Icardi korkusu! Bayern Münih maçı öncesi MR'ı çekidi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Galatasaray'da Icardi korkusu! Bayern Münih maçı öncesi MR'ı çekidi

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-1 yenerek üst üste 8. lig maçını da kazandı. Derbide ayağından sakatlık yaşayan Mauro Icardi'nin stadyumdan sekerek ayrılması teknik ekibi düşündürdü.

Beşiktaş'ı derbide 2-1 mağlup eden Galatasaray'da gözler Bayern Münih mücadelesine çevrildi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Alman ekibini evinde ağırlayacak olan Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi'nin yaşadığı sakatlık teknik ekibi korkuttu.

İkinci yarıda Beşiktaşlı Rachid Ghezzal ile girdiği bir pozisyon sonrası ayağına darbe alan Arjantinli yıldız, maç sonu yere yığılarak sağlık ekibini çağırdı.

Galatasaray'da Icardi korkusu! Bayern Münih maçı öncesi MR'ı çekidi

OKAN BURUK'TAN ICARDI AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, topuğundaki ağrı nedeniyle karşılaşmanın ardından stattan sekerek ayrılan Mauro Icardi'nin durumu hakkında, "Ceza sahasındaki pozisyonda ayağına bir darbe aldı. O darbede topuğunda bir ağrı hissetti. Devamında dışarıya çıktı bandajını çıkarttı. Ben sorduğumda 'Oyuna devam edeceğim' dedi. Devamında ağrısı çoğaldı. Maçın sonunda da koşamaz hale geldi. Onunla ilgili yarın sabah bir MR çekilecek. MR'dan sonra daha net şekilde durumu belli olacak. İnşallah önemli bir şey yoktur. Oyunun sonunda ağrısı çok oldu." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN ICARDI AÇIKLAMASI

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...