Galatasaray'dan Icardi, Zaha, Zaniolo, Halil, Bakambu, Kaan ve Angelino için taraftara açık imza töreni

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'dan Icardi, Zaha, Zaniolo, Halil, Bakambu, Kaan ve Angelino için taraftara açık imza töreni

SPOR Haberleri

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino için taraftara açık imza töreni düzenledi. Galatasaray’ın Türkiye’nin en çok kıskanılan takımı olduğunu vurgulayan Başkan Dursun Özbek, “Amacımız Galatasaray’ımızı, eskiden olduğu gibi Avrupa’nın tepesine çıkarmak” dedi.

Galatasaray Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta taraftara açık imza töreni düzenledi.

Törene Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaraylı yöneticiler, futbolcu yakınları ve yaklaşık 35 bin taraftar katıldı.

Tören, oyuncuların tek tek standa çıkarak imza atmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

ICARDİ'NİN 4 MİLYONU SPONSORLARDAN

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin yıllık 10 milyon avro kazanacağını söyledi.

Icardi'nin maliyetinin 4 milyon avrosunu sponsorların karşıladığını aktaran Özbek, "Kıymetli oyuncumuz Icardi, yıllık yaklaşık 40 milyon avroluk teklifi reddetti. Sponsorlarımızın 4 milyon avrosunu karşıladığı toplamda 10 milyon avroluk gelire imza atmıştır. Bu anlattıklarım dahi nasıl bir süreç yaşandığının en güzel örneği. Kendisi bu konularda isminin geçmesini istemese de Erden kardeşim ve Nef ailesi başta olmak üzere tüm sponsorlarımız imkansız denileni başarmak için yanımızda oldu. Bize destekleri çok büyük olan değerli sponsorlarımız sağ olsun, var olsun." diye konuştu.

Özbek'in konuşmalarının ardından kulüp sponsorlarına plaket verildi.

ZAHA ALİ CABBAR ŞARKISIYLA ÇIKTI

Galatasaray'ın yeni transferi Fildişi Sahilli futbolcu Zaha, imza törenine "Ali Cabbar" şarkısı eşliğinde çağrıldı. Fenerbahçe ile adı anılan Zaha, taraftarın büyük sevgisiyle karşılandı.

İmza atmasının ardından sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, "Üçlü" diye tabir edilen tezahüratı yaptırdı.

WANDA NARA DA GELDİ

Sarı-kırmızılı taraftarlar, en büyük sevgiyi Arjantinli yıldız Mauro Icardi'ye gösterdi. İmza töreni düzenlenen futbolcular arasında sahneye en son Icardi çağrıldı. Kendisiyle özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısıyla sahaya çıkan Icardi'ye eşi Wanda Nara ile çocukları eşlik etti.

Saha ortasına gelen Arjantinli yıldız, tribünleri selamladıktan sonra "Üçlü" tezahüratı yaptı. Taraftarlar, 2 sezondur transfer çalışmalarını yürüten Erden Timur lehine de tempo tuttu.

https://twitter.com/ferhat_kiziltas/status/1685696601942073346

Galatasaray'dan Icardi, Zaha, Zaniolo, Halil, Bakambu, Kaan ve Angelino için taraftara açık imza töreni

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...