Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu

Düzenleyen:
Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu. Bugün gerçekleştirilecek kura çekimiyle belirlenecek son 16 turu eşleşmelerinde maçlar 10 ve 17 Mart'ta yapılacak.

Son dakika Galatasaray haberi: Temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri belli oluyor. UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak son 16 turuna kalmayı garantileyen Galatasaray'ın rakipleri bugün saat 14.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

SON 8 TAKIM BELLİ OLDU

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvasında son 16'ya kalan takımlar belirlendi. 8 karşılaşmanın ardından, Porto, Sevilla, Leipzig, Atalanta, Barcelona, Rangers, Real Betis ve Braga da son 16 turuna adını yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında 8 grup lideri doğrudan son 16 turuna yükselmişti. Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu 8 takım arasında yer alan Kızılyıldız (Sırbistan), Eintracht Frankfurt (Almanya), Leverkusen (Almanya), Lyon (Fransa), Monaco (Fransa), Spartak Moskova (Rusya) ve West Ham (İngiltere) yer alıyor.

Bugün gerçekleştirilecek kura çekimiyle belirlenecek son 16 turu eşleşmelerinde maçlar ise 10 ve 17 Mart'ta yapılacak.

İŞTE GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Atalanta
Porto
Sevilla
Leipzig
Barcelona
Rangers
Real Betis
Braga

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...