Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, şampiyonluk gününü bekliyor: 5. yıldızı takacağız

Biri kupa finali olmak üzere beş maçları kaldığını hatırlatan Nijeryalı yıldız “Bu sürede Galatasaray adına her şeyimi ortaya koymak için hazırım. Aslolan benim rekorlarım değil, takımın başarısı” dedi.
ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN HABERİ - Galatasaray’ın yıldızı Victor Osimhen, reklam filminde oynadığı markanın lansmanında önemli açıklamalara imza attı. Bu sezon 33 gol ve 7 asistle tam 40 gole direkt katkı sağlayan Osimhen kariyer rekorunu da kırdı. Sarı kırmızılı takımın 25. şampiyonluğu yolunda büyük katkı sağlayan Nijeryalı yıldız, “Buraya gelmeden önce gol sayısında birilerini geçmek gibi bir amacım yoktu, kaliteyi artırmak için buradaydım. Buradayken beşinci yıldızı takacağız, kalan beş maç için her şeyimi vermeye hazırım” dedi.
'KALIYORUM' SİNYALİ GİBİ
Kişisel rekorlarıyla ilgilenmediğini söyleyen Nijeryalı yıldız “Aslolan Galatasaray’ın başarısı. Beş maçımız kaldı. Bu beş maçta her şeyimi ortaya koymaya hazırım” dedi. Galatasaray’da mutlu olduğunu dile getiren Osimhen’in, “Şu ana kadar burada olmaktan büyük keyif aldım. Ailem ve ben burada çok mutluyuz. Kızım 1,5 yaşında olmasına rağmen Galatasaray marşlarını biliyor ve söylüyor. Galatasaray’da görev almaktan çok mutluyum” sözleri taraftarca ‘kalıyorum’ şeklinde yorumlandı ve heyecana sebep oldu.