Gençlerbirliği'nde Tolunay Kafkas sürprizi

Gençlerbirliği'nde Tolunay Kafkas sürprizi
Başlık ResmiGençlerbirligi'nde Tolunay Kafkas sürprizi

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas ile görüşülüyor

Kaydet
|
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Tolunay Kafkas'ın teknik direktör adaylarından biri olduğunu belirten Cavcav, en doğru kararı vermek için çalıştıklarını dile getirdi. Gençlerbirliği yöneticileri ile Kafkas'ın bugün Ankara'da tekrar bir araya gelerek, detayları görüşecekleri öğrenildi.

Gençlerbirliği'nden çifte transfer!
Gençlerbirliği, İsveçli kaleci Per Johannes Hopf ve Danimarkalı orta saha oyuncusu Martin Spelmann'ı transfer etti. Transferde güne hareketli başlayan başkent temsilcisi, Yunan asıllı Dimitriadis'in ardından bir kaleci ve bir orta saha oyuncusunu daha kadrosuna kattı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ne gelen Hopf ve Spelmann, Gençlerbirliği yöneticileriyle görüştü. Olumlu geçen görüşmenin ardından iki futbolcu da başkent temsilcisiyle üçer yıllık anlaşma sağladı.

Kırmızı-siyahlı ekibe transfer olan 27 yaşındaki kaleci Hopf, bu sezon İsveç Ligi'nde geride kalan 10 haftada Hammarby ekibinin kalesini 9 maçta korurken, 13 gole engel olamadı. Başkent ekibinin yeni orta saha oyuncusu Spelmann ise son olarak Danimarka'nın Odense ekibinde forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu, Odense formasıyla bu sezon 30 maçta 5 gol kaydetti.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.