Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye Arda Güler tepkisi! İmza töreni öncesi ortalık karıştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye Arda Güler tepkisi! İmza töreni öncesi ortalık karıştı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... TFF 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile ilgili paylaşım yapan Fenerbahçe'ye sosyal medyadan cevap verdi.

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği arasında kriz çıkarttı.

Milli takımlar hesabının paylaşımına 'Düzeltme' şeklinde cevap vererek tepki gösteren Sarı-lacivertlilere bu kez de Arda'nın eski takımı Gençlerbirliği sitem etti.

A MİLLİ TAKIM'DAN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Millî futbolcumuz Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek. 

Arda’ya yeni serüveninde başarılar diliyor ve İspanya’daki performansıyla Türk futbolunun yüz akı olmasını temenni ediyoruz. 

Bu vesileyle, 18 yaşındaki millî futbolcumuzun gelişimine katkı sağlayan tüm teknik adamlara teşekkür ediyor, Arda’nın transferinin bütün genç Türk futbolculara ilham kaynağı olacağına yürekten inanıyoruz. Yolun açık olsun Arda!

Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye Arda Güler tepkisi! İmza töreni öncesi ortalık karıştı

FENERBAHÇE'DEN ARDA GÜLER TEPKİSİ

 A Milli Takım resmi Twitter hesabının paylaşımını alıntılayan Fenerbahçe, Arda'nın kulübünün isminin eklenmemesine tepki gösterip, şu sözlere yer verdi:

Düzeltme: Fenerbahçe'nin ve Millî Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN ARDA GÜLER CEVABI

Arda Güler'in altyapısından çıktığı takım olan Gençlerbirliği, Fenerbahçe'nin paylaşımında oyuncunun yetiştiği takımın yer almamasından dolayı demeç cevaplarına dahil oldu. Başkent ekibi, Sarı-lacivertlilerin paylaşımına şu şekilde cevap verdi:

Düzeltme: Gençlerbirliği’mizin alt yapısında yetişen, Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek. Arda’ya yeni serüveninde başarılar dileriz.

ARDA GÜLER'DEN FENERBAHÇE'YE VEDA

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...