Halil Akbunar Trabzonspor yolcusu! 3.2 milyon euroya imzayı atıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Yeni Asır
Halil Akbunar Trabzonspor yolcusu! 3.2 milyon euroya imzayı atıyor

SPOR Haberleri  / Yeni Asır

Süper Lig’de küme hattından çıkmaya çalışan Göztepe’de takımın yıldızları birer birer ayrılıyor. Daha öncesinde Ndiaye ve Nwobodo takımdan ayrılmıştı. Bu sefer ise takımın yıldız oyuncusu Halil Akbunar’ın ligde lider durumda olan Trabzonspor’a transfer olacağı gündeme geldi. Karadeniz ekibinin 3.2 milyon Euro bedelle Halil’i transfer edeceği iddia edildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Halil lig bitiminde şampiyonluk görmüş olacak.

Kümede kalma şansı bir hayli azalan Göztepe’de kan kayıpları artıyor. Takımın yıldız oyuncularından Cherif Ndiaye'yi Çin'e, Nwobodo'yu da MLS'e transfer olmuştu. İzmir ekibinde son yolcu ise Halil Akbunar olacak gibi. 

3,2 MİLYON EURO’YA ANLAŞILDI 

Yeni Asır’ın haberine göre, Halil Akbunar’ın şampiyonluğa emin adımlarla koşan Trabzonspor ile görüştüğü ve anlaştığı iddia edildi. Kulübün yıldız oyuncusu için bordo-mavili kulüple ön protokol yaptığı konuşulurken 3 milyon 200 bin euroluk bonservis bedelini de kasasına koyacağı belirtildi. 

Halil Akbunar Trabzonspor yolcusu! 3.2 milyon euroya imzayı atıyor

“BEN GÖZTEPELİYİM” 

Halil Akbunar ise daha öncesinde "Ben Göztepeliyim. Transferim için söyleyeceğim tek şey Kulübümün menfaatleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Şu an tek düşüncem ve konsantrasyonum takımımın ligde kalması içindir" açıklamasını yapmıştı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon 29 maçta 4 gol atıp 5 asist üretti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Yeni Asır
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...