Hamit Altıntop açıkladı! A Milli Takım'da Stefan Kuntz ayrılıyor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hamit Altıntop açıkladı! A Milli Takım'da Stefan Kuntz ayrılıyor mu?

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... A Milli Takım'ın Ermenistan ile 1-1 berabere kalmasının ardından gözler Stefan Kuntz'a çevrildi. Alman hocanın görevden alınacağı ve yerine yerli bir ismin döneceği iddia edilmişti. Hamit Altıntop konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak Kuntz'a destek verdi.

A Milli Takım'da koltuğu sallantıda olan Stefan Kuntz'un yerine Abdullah Avcı ya da Fatih Terim'in geleceği kulislerde konuşuluyorken Hamit Altıntop'tan farklı bir çıkış geldi.

Milli Takımlar Sorumlusu Altıntop'tan 1-1 biten Ermenistan maçıyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Stefan Kuntz'un görevde kalacağının sinyalini veren Altıntop, şu ifadeleri dile getirdi:

Bütün şampiyonaların ayrı bir hikayesi vardır. Bizim Çocuklar da EURO 2024 yolunda heyecan dolu hikayelerini yazmaya devam ediyorlar. Dün akşam sonuç istediğimiz gibi olmasa da heyecanımız devam ediyor.

Yürekten inanıyorum ki; Bizim Çocuklar hepimizin desteği ve inancıyla güzel başarılara imza atacaklar. Dün akşam son ana kadar desteklerini esirgemeyen Eskişehir halkına canı gönülden teşekkür ederim.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...