Hamit Altıntop ısrarcı! Kuntz’la devam yaa

Hamit Altıntop ısrarcı! Kuntz’la  devam yaa

SPOR Haberleri

Millî takımlardan sorumlu TFF yöneticisi Hamit Altıntop, Faroe Adaları maçı sonrasında Stefan Kuntz’a sahip çıktı.

Hoca değişiminin olmayacağını masaya vurarak tekrarlayan Hamit Altıntop “Bir sürü iddia dolanıyor. Sorumlu benim yaa. Ben de devam edeceğiz diyorum” ifadelerini kullandı. Altıntop “40 yıllık medya oyunları yapılıyor” serzenişinde bulunurken “Değişim zaman alacak. Bunu en baştan söyledik” diye konuştu.

İVME YAKALADIK

Eleştirilerin yapıcı olması gerektiğini söyleyen Hamit Altıntop “Koşmazsanız, kafanızı ayağınızı ikili mücadelelere sokmazsanız, kararlı oynamazsanız Faroe’ye de, Lüksemburg’a da kaybedersiniz. Üç ay önce hepsine 4-5 attık, bugün bu görüntüyü veriyoruz. Bu kabul edilmeyecek. Bunu oyuncularımıza da hissettireceğiz. Hoca ve ekibi 24 saat sağlam bir temel atmak için uğraşıyor. Kuntz ile ivme yakaladık” dedi.

MİLLİ TAKIMI BIRAKMADIM

Karagümrük’te top koşturan Caner Erkin, TFF yöneticisi Hamit Altıntop’un “Millî takımı bıraktı” sözlerine cevap verdi. Erkin “Dün haberim oluyor ki; A Millî Takım’ı bırakmışım. Ben, A Millî Takım’ı bırakmadım. Açıklamalardan anladığım kadarıyla A Millî Takım beni bırakmış” dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...