Hamit Altıntop'a Sergen Yalçın sorusu! A Milli Takım'ın başına geçecek söylentilerine ilk ağızdan cevap geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Hamit Altıntop'a Sergen Yalçın sorusu! A Milli Takım'ın başına geçecek söylentilerine ilk ağızdan cevap geldi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Sergen Yalçın iddialarına cevap verdi. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan başarılı teknik direktörün Stefan Kuntz'un yerine A Milli Takım'ın başına geçeceği iddia edilmişti.

A Milli Takım'ın başına Sergen Yalçın'ın geçebileceği haberlerinin çıkmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Hamit Altıntop, konuyla ilgili açıklama yaptı.

SİNAN ENGİN'İN İDDİASI

Sergen Yalçın'a yakın isimlerden Sinan Engin, geçtiğimiz günlerde 49 yaşındaki teknik direktörün TFF'den teklif beklediğini söylemişti. Engin, "Sergen Yalçın'a çok teklif geldi, kabul etmedi. Beklediği bir yer var. Bekliyoruz. Beşiktaş'ı kastetmiyorum. Aklınıza Hull City falan gelmiş olabilir. Belki o da olabilir ama başka bir yer" demişti.

HAMİT ALTINTOP'TAN AÇIKLAMA

Lüksemburg maçı hazırlıklarına başlayan A Milli Takım'da bu konu yönetici Hamit Altıntop'a soruldu. A Milli Takım'ın Riva'daki kampını takip eden TRT Spor Muhabiri İbrahim Kırkayak söz konusu haberleri ve Stefan Kuntz'un moralini Altıntop'a sordu.

Kırkayak, Hamit Altıntop'un haberler için, "Böyle bir konu yok." ifadelerini kullandığını aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...