Hedef Sergen Yalçın! Şampiyonluk için dev transfer bütçesi ayrıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hedef Sergen Yalçın! Şampiyonluk için dev transfer bütçesi ayrıldı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylığını açıklaması beklenen Emre Kocadağ'ın Sergen Yalçın takımın başına getirmek istediği iddia ediliyor. Kocadağ'ın kazanması durumunda Yalçın ile yeni bir yapılanmaya gideceği konuşuluyor.

Aralık ayında yapılması planlanan Beşiktaş başkanlık seçimleri öncesi gözler adaylara çevrildi.

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeniden aday olma konusunda yaşadığı tereddüt sonrası asbaşkan Emre Kocadağ'ın aday olabileceği konuşuluyor.

Daha önce 'hazırım' mesajı veren Hasan Arat'ın haricinde şu an için net bir adayın çıkmaması gözleri Çebi'ye çevirdi.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda yapılan 'Yönetim istifa' seslerine rağmen aday olma ihtimali olan Ahmet Nur Çebi'nin gelecek hafta son kararını vereceği belirtildi.

Hedef Sergen Yalçın! Şampiyonluk için dev transfer bütçesi ayrıldı

İLK ADAY SERGEN YALÇIN

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın Ahmet Nur Çebi'nin aday olmaması durumunda Hasan Arat'a karşı rakip olabileceği öğrenildi.

Teknik direktör seçimi için kararını veren Kocadağ'ın kazanması durumunda camianın efsane isimlerinden olan Sergen Yalçın'a teklif yapacağı ve transfer bütçesi için en az 20 milyon euro ayıracağı kulislerde konuşuluyor.

Hedef Sergen Yalçın! Şampiyonluk için dev transfer bütçesi ayrıldı

Emre Kocadağ

Şu an boşta olan ve son olarak Konyaspor ve Samsunspor'dan teklif almasına rağmen kabul etmeyen 50 yaşındaki hocanın geri dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

2020-2021 Süper Lig sezonunda Beşiktaş'ı şampiyon yapan Sergen Yalçın, bir sonraki sezon alınan başarısız sonuçlar sonrası istifa ederek yerini Önder Karaveli'ye bırakmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...