Icardi Adana'ya neden gitmedi? Okan Buruk: "Özel hayatında da sorun yaşayınca..."

Düzenleyen:
Icardi Adana'ya neden gitmedi? Okan Buruk: "Özel hayatında da sorun yaşayınca..."

SPOR Haberleri

Adana Demirspor deplasmanına "ağrılarım var" diyerek gitmeye Mauro Icardi, kafa karıştırmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 0-0'lık maçın ardından Arjantinli yıldızın sakatlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Adana'ya 3 maçlık galibiyet serisiyle giden Sarı-Kırmızılılar son 35 dakikayı 10 kişi oynayan rakip karşısında galibiyeti kaçırdı. Galatasaray taraftarları sosyal medyada "Icardi oynasa kazanırdık" görüşünü dillendirdi.

MAURO ICARDI'NİN SAKATLIK DURUMU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin adalesinde hissettiği ağrıdan dolayı Adana Demirspor maçında forma giyemediğini dile getirdi.

Icardi'nin hafta içindeki genel durumunun iyi gelişmediğine dikkati çeken Buruk, "Sadece saha içi değil, özel hayatında da çok iyi olmayan bir haftası vardı onun için. Devamında ağrısı da devam edince bu maç için kadroya almadık. Önümüzdeki maçta bizle birlikte olacaktır." diye konuştu.

Icardi Adana'ya neden gitmedi? Okan Buruk:

HAMLELER GALİBİYETİ GETİRMEDİ

Buruk, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray'ın kuruluşunun 117. yılını kutlarken, kulübün kurucusu Ali Sami Yen ve arkadaşlarını andı.

Adana Demirspor karşısında istediklerini sahaya yansıttıklarını ve önde baskılarını doğru yaptıklarını belirten Buruk, şunları söyledi:

"Rakibe çok fazla çıkma şansı vermedik 11’e 11’lik bölümde. Rahat bir şekilde üçüncü bölgeye gittik ama buradaki sonlandırma, buluşturma, özellikle ceza sahası içindeki buluşturmalarımız çok iyi değildi. Ceza sahası içinde 40 kez topla buluştuk ama bunları çok etkili kullanamadık. Kalitemizi biraz daha sahaya koymamız gerekiyordu. Net gol pozisyonlarına girdik. Rakibimizin de özellikle son bölümde yakaladığı pozisyonlar oldu. Hamlelerimiz, oyuncu değişikliklerimiz oldu. 11'e 10’dan sonra yine oyuncu değişikliklerimiz oldu. Kötü oynayan oyuncuları çıkarmadık aslında, iyi de oynayan oyuncuları çıkardık. Yine önde takıma gol bölgesinde etki edecek oyuncuları oyuna soktuk. Denedik olmadı. İki iki takım için de güzel bir futbol ortaya çıktı. “

OKAN BURUK: 2 PUAN KAYBETTİK

Buruk, sahanın zeminin kötü olduğunu, her iki takımın da bundan çok etkilendiğini dile getirdi.

Buruk, "Bir puanı kazanç olarak mı görüyorsunuz , 2 puanı kayıp mı?" sorusuna "Tabii üzüntülüyüz. Rakip son 20-25 dakika 10 kişi kalmış. Birçok gol pozisyonuna girmişiz. Ofansif olarak üstün oynadığımız bir maçtı. Galatasaray takımı her kazanamadığı maçta üzüntü duyar. Bu üzüntüyü şu anda duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...