Icardi İstanbul'a geliyor! Galatasaray Arjantinli yıldızın transferini tamamladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Icardi İstanbul'a geliyor! Galatasaray Arjantinli yıldızın transferini tamamladı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, Mauro Icardi'yi yarın İstanbul'a getiriyor. Teknik direktör Okan Buruk, Arjantinli yıldız için beklenen açıklamayı yaparak taraftarların içini rahatlattı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin transferi süreciyle ilgili son noktayı koydu.

Bu hafta İstanbul'a gelmesi beklenen Arjantinli yıldızın, ailevi bir nedenden dolayı 17 Temmuz Pazartesi günü geleceği öğrenildi.

Ajans 1905 Youtube kanalına konuşan Okan Buruk, "Icardi daha erken gelecekti. İlk planda Cumartesi veya Pazar günü aramıza katılacaktı ama inşallah Pazartesi günü gelecek" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK'TAN DÜZELTME

Bu sabah Galatasaray'ın idmanı öncesi açıklama yapan Okan Buruk, "Icardi pazartesi geliyor demedim. Pazartesi günü ne zaman geleceğiyle ilgili haber gelecek. Bu bir süreç alabilir. Ailevi bir sıkıntı yaşadı. Önemli olan onun buraya en doğru, en zinde şekilde gelmesi." şeklinde konuştu.

Icardi İstanbul'a geliyor! Galatasaray Arjantinli yıldızın transferini tamamladı

OKAN BURUK'TAN TRANSFER MÜJDESİ

Icardi ve Halil Dervişoğlu'nun haricinde hücuma bir oyuncu daha alacaklarını belirten Okan Buruk, “İcardi ve Halil haricinde o bölgeye mutlaka iyi bir oyuncu daha bakıyoruz.. Orta saha için ise takıma seviye atlatacak oyunu iki yönlü oynayacak kalite katacak bir oyuncu bakıyoruz.” dedi.

SACHA BOEY VE NELSSON AYRILACAK MI?

Avrupa'dan talipleri olan Sacha Boey ve Victor Nelsson hakkında konuşan Buruk, “Sacha Boey ve Nelsson'un kafalarınında hiç ayrılmak gibi bir şey yok. Bizim düşüncemiz onlarla devam etmek. Ben teknik adam olarak aynı savunma oyuncuları ile devam etmek istiyorum.” görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...