Icardi'den 'Aşkın Olayım' performansı! Kendi sesiyle ilk kez söyledi taraftar hayran kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bu sezon kendisi için çalınan 'Aşkın Olayım' şarkısını söyleyerek gündem oldu. Instagram hesabından o anları paylaşan Icardi, taraftarların ilgisini çekti.

Galatasaray'ın sezon başı PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, kısa sürede gösterdiği performansla taraftarın en sevdiği isimlerin başında geldi. İç saha maçlarında attığı goller sonrası Simge'den 'Aşkın Olayım' şarkısını dinlettiren Icardi, bu kez viral olan şarkıyı kendi seslendirdi.

Resmi Instagram hesabından o anları paylaşan 30 yaşındaki golcüye taraftarlar mesaj yağdırdı. Galatasaray resmi Instagram hesabı da Icardi'nin şarkı söylediği anları takipçilerle paylaştı.

Icardi'den 'Aşkın Olayım' performansı! Kendi sesiyle ilk kez söyledi taraftar hayran kaldı

SON HAFTALARDA TAKIMINI SIRTLADI

Galatasaray'ın son oynadığı Sivasspor maçında 2 gol atan Mauro Icardi, galibiyeti getiren oyuncu olmuştu. Şampiyonluk yolunda takımını sırtlayan Arjantinli yıldız, ligde 19 gole ulaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...