İspanyol doktor, Arda Güler'in sahalara dönüşü için tarih verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İspanyol doktor, Arda Güler'in sahalara dönüşü için tarih verdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edilmişti. İspanyol doktor Pedro Luis Ripoll, takım kampından ayrılmak zorunda kalan milli futbolcunun sakatlığı hakkında görüş paylaştı.

Sergilediği performans ile birçok dünya devinin radarına giren ve transfer tercihini Real Madrid'den yana kullanan milli futbolcu Arda Güler, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da transfer sezonunun en çok konuşulanları arasına girdi. Genç yetenek, Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin yanı sıra İspanyol taraftarların da beğenisini kazandı ve yakın takibe alındı.

Takımın ABD kampına dahil edilen Arda Güler, antrenman esnasında sakatlandı. Milli futbolcu, dün yaptığı açıklamada tedavi sürecini hızlandırmak için Madrid'e döndüğünü duyurdu.

Arda Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Genç yıldızın sağlık durumu merak konusu olurken, Marca'ya konuşan İspanyol Doktor Pedro Luis Ripoll, önemli açıklamalarda bulundu. İspanyol doktor, milli futbolcunun sakatlığı hakkında görüş paylaşırken, sahalara dönüşü için de tarih verdi.

"3-5 AY SÜREBİLİR"

Oyuncunun sakatlığının 3 veya 5 aylık tedavi gerektirebileceğini söyleyen Dr. Pedro Luis Ripoll, menisküs sakatlığını şöyle anlattı:

"Arda Güler'in menisküs sakatlığı ciddiyse, menisküsün dikilmesi gerekir. Bu da 5 aylık tedavi gerektirir. Eğer menisküs sakatlığı ciddi değilse, alternatif yöntemlerle tedavi süreci 3 ayı bulur."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...