İspanyol raket Carlos Alcaraz Monte Carlo'da korta çıkmama kararı aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İspanyol raket Carlos Alcaraz Monte Carlo'da korta çıkmama kararı aldı

SPOR Haberleri

Dünya 2 numarası İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz, sakatlığı nedeniyle Monaco'da düzenlenecek olan ATP 1000 turnuvası Monte Carlo Masters'ya katılamayacağını duyurdu. Indian Wells şampiyonu Alcaraz, turnuvanın favorisi olarak gösteriliyordu. Teniste toprak kort sezonunun başlangıç turnuvası olan Monte Carlo'ya "Toprak Ağası" lakaplı Nafael Nadal da katılmıyor.

İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz, sakatlığı sebebiyle Monte Carlo Masters Turnuvası'nda mücadele edemeyeceğini açıkladı.

Tek erkeklerde 11 şampiyonlukla Monte Carlo Masters tarihinin en başarılı tenisçisi konumundaki İspanyol Rafael Nadal'ın ardından son dönemin en yetenekli isimlerinden Alcaraz da sakatlığı nedeniyle turnuvaya katılamayacağını duyurdu.

CARLOS ALCARAZ: 2 AYDIR SAKATIM

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili de bilgi aktaran dünyanın en iyi 2 numarası Alcaraz, "İki aydır kortlarda verdiğim mücadelenin ardından evime geldiğim için mutluyum ama son çıktığım Miami Açık yarı final maçını ağrı içinde tamamladım. Bugün Murcia kentinde doktorumla yaptığım değerlendirmenin ardından Monte Carlo'da korta çıkmama kararı aldım" ifadelerine yer verdi.

İspanyol raket Carlos Alcaraz Monte Carlo'da korta çıkmama kararı aldı

19 yaşındaki İspanyol raket geleceğin Rafael Nadal'ı olarak gösteriliyordu.

GEÇEN YILIN AMERİKA AÇIK ŞAMPİYONU

2022 ABD Açık'ta kariyerinde ilk grand slam şampiyonluğu yaşayan ve dünya klasmanında 1 numaraya çıkmayı başaran en genç erkek tenisçi unvanının da sahibi olan İspanyol raket, yaşadığı sakatlığın ardından kortlardan uzak kalmak zorunda kalmıştı.

https://twitter.com/carlosalcaraz/status/1643192493595303938

Bu sezon katıldığı Arjantin Açık ile Indian Wells'te kupaya kaldıran19 yaşındaki tenisçi, geçen sene şampiyonluğa uzandığı Miami Açık yarı finalinde İtalyan Jannik Sinner'e 2-1 kaybederek elenmişti. (İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...