İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde Türkler oynayacak! Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan'ın gurur gecesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde Türkler oynayacak! Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan'ın gurur gecesi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... 2022-2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ve Manchester City karşılaşacak. Her iki takımda da Türk oyuncularının olması ve dev maçın İstanbul'da yapılacak olması sporseverleri heyecanlandırdı.

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale kalan takımlar belli oldu. 10 Haziran'da İstanbul'da yapılacak dev finale Inter ve Manchester City adını yazdırdı. Yarı finalde Milan'ı geçen Inter ile Real Madrid'i saf dışı bırakan Manchester City, kupayı almak için kozlarını paylaşacak.

HAKAN VE İLKAY FİNALDE

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde 2 Türk futbolcu mücadele edecek. Inter'de oynayan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu ve Manchester City'in Türk asıllı Alman milli yıldızı İlkay Gündoğan, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki finalde yer alacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ OYNAYAN TÜRK FUTBOLCULAR

Bayern Leverkusen ile 2002 yılında Yıldıray Baştürk, Bayern Münih ile 2010'da, Borussia Dortmund ile 2013'te Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan'dan sonra Hakan Çalhanoğlu'da Inter ile 2023'te final oynayan Türk oyuncular kervanına katılacak.

Not: İlkay Gündoğan Alman milli takımı forması giydiği için kayıtlarda Türk asıllı olarak geçmektedir.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...