İstanbulspor - Trabzonspor maçında görülmemiş olay! Başkan takımı sahadan çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Haber Merkezi

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında şoke eden bir olay yaşandı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti. İstanbulspor kaptanı Mehmet Yeşil ise hakemlerin elini sıkarak sahaya çıkmayacaklarını söyledi, işte son gelişmeler...

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında eşi benzeri görüşmemiş bir an yaşandı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti.

İstanbulspor - Trabzonspor maçında görülmemiş olay! Başkan takımı sahadan çekti

KAPTAN HAKEMLERİN ELİNİ SIKTI "SAHAYA ÇIKMIYORUZ" DEDİ

Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun talimatı üzerine futbolcular soyunma odasının yolunu tutarken takım kaptanı da Mehmet Yeşil de hakemlerin elini sıkarak sahaya çıkmayacaklarını belirtti. 

İstanbulspor - Trabzonspor maçında görülmemiş olay! Başkan takımı sahadan çekti

MAÇIN 74. DAKİKASINDA ORTALIK KARIŞTI

İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu, karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti ve oyunculara soyunma odasına gidin dedi.

İstanbulspor - Trabzonspor maçında görülmemiş olay! Başkan takımı sahadan çekti

OYUNCULAR ARAYA GİRSE DE BAŞKAN İKNA OLMADI

Bu kararın ardından İstanbulsporlu bazı oyuncular soyunma odasına gitti. Başta Simon Deli olmak üzere bazı oyuncular ise sahada kaldı. Simon Deli, Sarıalioğlu ile konuşarak takımı sahada kalması için ikna etmeye çalıştı.

TRABZONSPOR BAŞKANI DA SAHAYA İNDİ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da saha kenarına inerek İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu ile konuştu.

İstanbulspor - Trabzonspor maçında görülmemiş olay! Başkan takımı sahadan çekti

İSTANBULSPOR'A TARAFTARDAN DESTEK

İstanbulspor'da sahada kalan diğer oyuncular da daha soyunma odasına gitti. İstanbulsporlu taraftarlar, bu karar sonrası oyuncuları alkışladı.

"HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUZ"

Başkan Sarıalioğlu, stat çıkışında yaptığı açıklamada, "Yapacak bir şey yok. Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz." dedi.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu kimseyi dinlemedi ve kararının arkasında durdu. Futbolcular da sahaya çıkmayınca maç tatil edildi. 

NE OLDU?

Konuk takım 11'de Trezeguet ile öne geçerken, ev sahibi takım 39'da Muammer Sarıkaya ile cevap verdi. Trabzonspor, 68. dakikada Onuachu'nun golüyle öne geçti. Uzun süre VAR'da incelenen pozisyonun ardından gol kararı çıktı. İstanbulspor yönetimi ise gol öncesi faul olduğunu düşündüğü için takımı geri çekme kararı verdi.

SAHADAN ÇEKİLEN TAKIMIN CEZASI NE OLUR?

Futbol Müsabaka Talimatı'nda sahadan çekilmeyle ilgili yer alan kısımlar şu şekilde:

"Başlamış bir müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte ayrıca mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar puan silinir. Böyle durumlarda ilgili kulüp, hakemlerin masrafları ile diğer masrafları ve karşı takımın zararlarını karşılamak üzere TFF tarafından takdir edilecek tazminatı ödemek zorundadır."

İstanbulspor - Trabzonspor maçında görülmemiş olay! Başkan takımı sahadan çekti

ABDULLAH AVCI: FUTBOL ADINA ÜZÜCÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Değişik bir gün yaşanıyor. Futbol adına üzücü. Oyunun içinde kalmaya devam edeceğim, benim yapabileceğim bir şey yok. Ülke olarak birbirimize olan saygıyı kaybetmeyelim. Sakin kalmak lazım.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Reco19 Aralık 2023 23:40

Istanbul spor baskani maganda kavgaci ve kendini gistermis oldu. Hakem bagimsizdir ve verdigi karara saygi duyacaksin. Duyamiyor diyorsan o baskanligi terk et. Tum dunyaya rezil oldhnuz. Tff bu zavaliya ders vermesi sart oldu. 5 mac hukmen maglup. 5 milyon TK para cezasi. Ve baskana onur boyu sahalardan uzak kalicak ceza vermesi lazim. Maganda ve kiro baskanlar defolup gitemeden Ulkemde futbol maalesef bataklik oldu.

Sonraki Haber Yükleniyor...