Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İşte Balıkesirspor ilk transferi

İşte Balıkesirspor ilk transferi
Fotoğraf Başlığı Iste Balikesirspor ilk transferi

Balıkesirspor transfer harekatına "1 numara"dan başladı.

Kaydet
a- | +A
İlk yarıda kalede yaşanan sorunları dikkate alan yönetim, Hırvatistan ekiplerinden RNK Split'in kalecisi Andrija Vukovic'le anlaşma sağladı. 31 yaşındaki file bekçisinin bir iki gün içinde Balıkesir'e gelerek sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Vukovic'in bu sezon Hırvatistan liginde 11 maçta, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 6 karşılaşmada forma giydiği bildirildi.
Başkan Tuna Aktürk, "Vukovic'in işi sağlık kontrolüne ve imzaya kaldı diyebiliriz. Bu oyuncunun dışında görüştüğümüz yerli ve yabancı isimler var. Onlara da en kısa zamanda imza attırıp, Antalya kampına yetiştirmek istiyoruz" dedi.
Öte yandan 5 Ocak'ta oynanan Trabzonspor maçının ardından 4 gün izne çıkan kırmızı-beyazlı ekip, 9 Ocak'ta Antalya'da kampa girecek. Balıkesirspor, 22 Ocak tarihine kadar sürecek kampta bir dizi hazırlık karşılaşması yapacak.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.