Jese Rodriguez başkenti salladı! Ankaragücü'nün İspanyol yıldızına coşkulu karşılama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Jese Rodriguez başkenti salladı! Ankaragücü'nün İspanyol yıldızına coşkulu karşılama

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Lig'e 1 sezon aradan sonra geri dönen ve iddialı bir kadro kurmak isteyen Ankaragücü, Real Madrid'in eski yıldızı Jese Rodriguez'i açıklamıştı. 29 yaşındaki golcüyü dün gece yüzlerce taraftar havaalanında karşıladı.

Ankaragücü’nün yeni transferi Jese Rodriguez dün gece Ankara’ya geldi. İspanyol forveti taşıyan uçak saat 20.30 sıralarında Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. 29 yaşındaki futbolcuya Ankaragücü taraftarı yoğun ilgi gösterdi.

Kariyerinde Real Madrid ve PSG forması giyen oyuncu, terminalden çıkarken basın mensuplarına açıklamada bulundu. Jese, “Bu sevgi gösterisini ve sıcak karşılamayı çok beğendim ve sevdim. Bu takım için en güzelini yapacağım. Benim için yeni bir takım. Başarılı olabilmem için en iyi şekilde çalışacağım. Elimden geldiği kadar her şeyi yapmaya çalışacağım. İnanıyorum ki çok büyük başarı elde edeceğiz” dedi.

"SÜPER LİG'DE KALICI OLACAK"

Jese Rodriguez’i karşılamak için terminalde bekleyen Ankaragücü taraftarı Levent Tepe, “Ankaragücü taraftarı olarak Rodriguez’i karşılamak için buradayız. İnşallah bu takım Süper Lig’de kalıcı olacak. Hedefimiz üst sıralarda yer almak ve Avrupa’ya zorlamak. Bu sene güzel günler göreceğiz. Rodriguez’den beklentilerimiz çok” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...