Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! "Bu gerçek olamayacak kadar iyi"

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! "Bu gerçek olamayacak kadar iyi"

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

İtalyan devi Juventus geçen yaz Bayern Münih altyapısından kadrosuna kattığı Ümit Milli futbolcu Kenan Yıldız'la 2027'ye kadar sürecek yeni bir sözleşme imzaladı. 18 yaşındaki forvet Serie A'da bu sezon oynanan ilk iki maçta da son anlarda oyuna girerek forma şansı bulmuştu.

Serie A devi Juventus, Ümit Milli Takım forması da giyen Türk futbolcu Kenan Yıldız'ın sözleşmesini uzattı. Torino ekibinden yapılan açıklamada, 2005 doğumlu Yıldız'ın sözleşmesinin yenilenerek 2027'ye dek uzatıldığı bildirildi.

"GERÇEK OLAMAYACAK KADAR İYİ"

Juventus'un sitesine konuşan 18 yaşındaki forveti "Bu kulübün bir parçası olduğum için gerçekten çok mutluyum. Şu anda söyleyecek sözüm yok. Bu gerçek olamayacak kadar iyi. Sözleşme yenilemenin bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum ama çok çalıştım ve umarım böyle devam edebilirim." yorumunu yaptı.

BAYERN MÜNİH ALTYAPILI

Juventus'un Temmuz 2022'de Almanya'nın Bayern Münih takımının altyapısından transfer ettiği ve geçen sezonu Juventus 19 yaş altı takımında geçiren Yıldız, Juventus A takımının ABD'deki sezon öncesi hazırlık kampına katılırken, Serie A'da bu sezon oynanan ilk iki maçta da son anlarda oyuna girerek forma şansı bulmuştu.

https://twitter.com/juventusfc/status/1696900621889065088

Kenan Yıldız, Juventus 19 yaş altı takımında geçen sezon 37 kez forma giymiş ve 15 gol atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...