Kartal’da büyük endişe: Cenk Tosun ve Salih Uçan gidebilir

Düzenleyen: / Kaynak: MURAD TAMER
- Güncelleme:
Kartal’da büyük endişe: Cenk Tosun ve Salih Uçan gidebilir

SPOR Haberleri  / MURAD TAMER

Sözleşmeleri yenilenmeyen ve yıllık ücretlerinde hâlâ iyileştirme yapılmayan iki yıldız ikna edilemezse devre arasında serbest kalacak...

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş, dış transferde Rebic, Onana, Amartey, Emrecan Bulut, Chamberlain, Rashica ve Zaynutdinov’u kadrosuna katarken sağ stoper ve bir hücum oyuncusu için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlılarda bir diğer önemli konu da sözleşmelerinde son yıllarına giren Salih Uçan ve Cenk Tosun’la yeniden anlaşma sağlanmamış olması. İki oyuncu yeni sözleşme ve iyileştirme yapılmazsa devre arası yurt dışında bir kulüple kontrat imzalama hakkı elde edecek.

HUZURSUZLAR

İki futbolcu da yıllık sadece 10 milyon lira düzeyinde garanti ücret kazanıyor. Cenk ve Salih bonuslar hariç yıllık ücretlerinin en az 1 milyon avro seviyesine çıkarılmasını bekliyor. Cenk Tosun geçen sezon ABD’den Chicago Fire takımının yıllık üç milyon avroluk teklifini reddetmişti. Salih Uçan da yaz transfer döneminde Sassuolo ve Genoa’nın görüşme taleplerini geri çevirmişti. Yönetim şu anda dış transfere odaklandığı için Salih ve Cenk’in huzursuzluğu artmış durumda. 

YÖNETİM KABUL ETMEDİ

Yunan takımı PAOK, Beşiktaş’tan Jackson Muleka’ya teklif yapmaya hazırlanıyor. Selanik ekibinin teklifinin 2,5 milyon avro satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde oldu. Kongolu oyuncuyu 3,3 milyon avroya transfer eden yönetyimin, bu rakamın altındaki teklifleri kabul etmesi beklenmiyor.

PORTEKİZ’DE OYNAYACAK

Şenol Güneş’in gönderilmesini istediği Francisco Montero artık Portekiz’de. Siyah beyazlıların üç yıl önce Atletico Madrid’den transfer ettiği 24 yaşındaki İspanyol stopere, Arouca takımı talip olmuştu. Siyah beyazlı kulüp futbolcunun Portekiz ekibine kiralık verildiğini duyurdu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: MURAD TAMER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...