Konyaspor-Kasımpaşa maçı sonrası ortalık karıştı! Koridorlar savaş alanına döndü

Düzenleyen:
Konyaspor-Kasımpaşa maçı sonrası ortalık karıştı! Koridorlar savaş alanına döndü

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig’in 26’ıncı haftasında Konyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Karşılaşmada 8 gol atılırken maçı kazanan çıkmadı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise sahada gergin anlar yaşandı. İki rakip takımın futbolcuları birbirlerine girerken gerginlik saha dışına da taşındı. Maçın son düdüğüyle futbolcular koridorda birbirlerine saldırdı.

Spor Toto Süper Lig’in 26’ıncı haftasında Konyaspor kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Karşılaşma 4-4 beraberlikle biterken, futbolcular birbirlerine girdi. Maçın son anlarında çıkan gerginlik saha dışına da taşındı. 

TRİBÜNLERLE TARTIŞTI 

Maçın 87’inci dakikasında Kasımpaşalı futbolcu Hadergjonaj bir pozisyon sonrası Konyasporlu futbolcularla tartışma yaşadı. Ardından tribünlerle diyaloğa giren futbolcu bir anda fitili ateşledi. Sahada gergin anlar yaşanırken oyun bir süre duraklatıldı. 

Konyaspor-Kasımpaşa maçı sonrası ortalık karıştı! Koridorlar savaş alanına döndü

KORİDOR SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ 

Konyaspor uzatmalarda kazandığı son saniyesinde atığı penaltı golüyle 1 puanı kurtardı. Maçın bitiş düdüğüyle saha içinde yaşanan gerginlik koridorlara taşındı. İki takımdan bazı futbolcular arasında gerginlik çıktı. Arbedenin çıkmasıyla güvenlik güçleri olaya müdahale etti. Ortaya çıkacak kamera görüntülerinden sonra nasıl yaptırım uygulanacağı belli olacak.

Konyaspor-Kasımpaşa maçı sonrası ortalık karıştı! Koridorlar savaş alanına döndüSaha içindeki gerginlik koridorlara taşındı.

“ÇOK YANLIŞ, ÇİRKİN BİR HAREKETTİ” 

Yaşanan gerilimin ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, "Soyunma odasına girerken, Serkan Reçber hakemle pozisyonu değerlendirirken, Sehic'in yaptığı hareket, burada ortamın gerilmesine neden oldu. Çok yanlış, çirkin bir hareketti. İnanılmaz olaylar oldu" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...