Lukaku transferinde flaş gelişme! Belçikalı golcü Inter'den ayrılıyor! Yeni adresi Türkiye...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lukaku transferinde flaş gelişme! Belçikalı golcü Inter'den ayrılıyor! Yeni adresi Türkiye...

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Belçikalı golcü Romelu Lukaku, yeni sezonda Inter'de oynamayacak. Bonservisi Chelsea'de olan 30 yaşındaki oyuncuya Türkiye'den talipler olduğu öğrenildi.

İtalya Serie A ekibi Inter'de oynayan Romelu Lukaku'nun yeni sezonda kadroda olması beklenmiyor. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Chelsea'den kiralanan Belçikalı oyuncuyla yollar ayrılacak.

Bu sezon 24 maç çıkan Lukaku, 7 gol atıp, 2 asist yapmıştı. Daha önce Inter formasını giydiği 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında başarılı işlere imza atan Lukaku, 64 gol atarak ön plana çıkmıştı. Eski kulübü Chelsea'nin dikkatini çeken Lukaku, 2021-2022 yaz transfer döneminde 113 milyon euro bedelle İngiltere'ye geri dönmüştü.

Burada istediği katkıyı veremeyen tecrübeli oyuncu, sadece 1 sezon sonra Inter'e kiralanmıştı. İtalya'daki ikinci döneminde formsuz bir görüntü çizen Belçikalı yıldız ilk 11'de forma şansı bulmakta zorlandı.

Lukaku transferinde flaş gelişme! Belçikalı golcü Inter'den ayrılıyor! Yeni adresi Türkiye...

LUKAKU İÇİN SÜPER LİG İDDİASI

Kariyerinin son dönemlerine yaklaşan Romelu Lukaku'nun Türk takımlarıyla görüşme halinde olduğu iddia edildi. Chelsea ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden yıldız oyuncunun İngiltere'de devam etmesi beklenmiyor. Daha önce adı  Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Lukaku'nun Süper Lig başta olmak üzere Suudi Arabistan ekiplerinden ilgi gördüğü iddia ediliyor. Kariyerinde farklı bir serüven yaşamak isteyen Belçikalı yıldızın İtalya ve İngiltere'den gelen tekliflere soğuk yaklaştığı konuşuluyor. 

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar Lukaku'nun daha önce idol olarak gördüğü Didier Drogba'nın İstanbul'da oynadığını hatırlatarak Belçikalı oyuncuya kendi takımlarına katılmaları yönünde paylaşımlar yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...