Marc Bartra Trabzonsporlu oldu! İspanyol stoper özel uçakla Trabzon'a geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Marc Bartra Trabzonsporlu oldu! İspanyol stoper özel uçakla Trabzon'a geldi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor aradığı sağ stoperi sonunda buldu... Bir süredir transfer görüşmeleri devam eden İspanyol stoper Marc Bartra, Sevilla'dan bindiği özel uçakla Trabzon'a uçtu. 31 yaşındaki futbolcu yolculuk öncesi taraftara mesaj gönderdi.

Trabzonspor Real Betis'ten Marc Bartra'yı kadrosuna kattı.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabı üzerinden "Fırtına yolda" başlığı ile paylaşılan videoda Marc Bartra, taraftarlara seslenerek, "Merhaba Trabzonspor ailesi. Trabzon'a gelmek için yoldayım. Sizi görmek için sabırsızlanıyorum bize her yer Trabzon." dedi.

MARC BARTRA'DAN İLK SÖZLER

Trabzonspor'un İspanyol ekibi Real Betis'ten prensipte anlaşmaya vardığı Marc Bartra akşam saatlerinde hava yolu ile Trabzon'a geldi. Özel uçakla kente gelen İspanyol stoperi havalimanında bordo-mavili taraftarlar sloganlar eşliğinde karşılarken, 31 yaşındaki oyuncu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bartra, "Trabzonspor gibi harika bir kulübe geldim inanılmaz motive olmuş durumdayım. Kulübe yardım etmeye hedeflerine ulaştıırmasına gerçekleştirmesine yardımcı olmaya geldim. Geldiğim ilk gün bu sevgiyi görmek beni çok mutlu etti bende onlara futbolum ile karşılık vermeyi umuyorum. Şampiyonlar liginde oynama fırsatı bulmuştum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı dört gözle bekliyor olacağım. Ligde de çok hedefleri olan bir kulübe geldim. Geçen sene bu hedeflerine gerçekleştirmiş olan kulübe geldim. Aynısını bu yıl da tekrarlamayı umuyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarın sevgi gösterileri arasında kulüp aracına binen Bartra daha sonra havalimanında ayrıldı.

KOPENHAG - TRABZONSPOR MAÇINA İNGİLİZ HAKEM

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag ile oynayacağı ilk maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

Salı günü oynanacak ve TSİ 22.00'da başlayacak mücadele Danimarka'da...

VİSCA AMELİYAT OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Hatayspor ile oynanan maçta sol kolundan sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Edin Visca, başarılı bir ameliyat geçirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında oynadığımız Atakaş Hatayspor karşılaşmasında sol kolunda kırık oluşan oyuncumuz Edin Vişça bugün İstanbul’da başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Futbolcumuzun genel durumu iyi olup rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanılması planlanmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Marc Bartra Trabzonsporlu oldu! İspanyol stoper özel uçakla Trabzon'a geldi

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...