Maxi Gomez transferinde önemli gelişme! Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor...

Düzenleyen:
Maxi Gomez transferinde önemli gelişme! Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe taraftarının yolunu gözlediği yeni forvet için Maxi Gomez ismi bir kez daha önce çıktı. İspanyol basını, Fenerbahçe ile Valencia’nın 10 milyon euroya anlaştığını ve transferde hiçbir pürüzün kalmadığını yazdı.

Fenerbahçe’de bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Valencia'nun Uruguaylı santrforu Maxi Gomez, bonservisiyle birlikte alınacak. İspanyol basını, Fenerbahçe ile Valencia’nın 10 milyon euroya anlaştığını ve transferde hiçbir pürüzün kalmadığını yazdı.

VALENCİA YERİNİ DOLDURMAYA ÇALIŞIYOR

Bu bedelin, başarı bonuslarıyla biraz daha yükselebileceği de kaydedildi. Haberde, sarı-lacivertlilerin Gomez transferini kısa sürede resmen açıklayacağı da yazıldı.

Gomez konusunda Fenerbahçe ile anlaşan Valencia’nın hemen düşük maliyetli iki yeni forvet için çalışmalara başladığı da kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...