Mehmet Topal enkaz çalışmasında! Memleketi Malatya'yı yalnız bırakmadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmet Topal enkaz çalışmasında! Memleketi Malatya'yı yalnız bırakmadı

SPOR Haberleri

Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Mehmet Topal, Kahramanmaraş depreminden ağır şekilde etkilenen iller arasında yer alan Memleketi Malatya'yı yalnız bırakmadı. Bölgeye giden ve enkaz çalışmalarına yardım eden Topal, çocuklarla tek tek ilgilenip onlara moral vermeye çalıştı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Kahramanmaraş dahil 10 kentte büyük yıkım yaşanırken, binlerce vatandaş enkaz altında kalarak hayatını kaybetti, arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Büyük hasar alan illere Türkiye'nin dört bir yanından yardım yağarken, desteğini hissettiren isimlerden biri de Mehmet Topal oldu.

İHTİYAÇ MALZEMELERİNİ ALDI

Süper Lig'de 3 büyük İstanbul takımında forma giyen ve yurt dışında da İspanya devi Valencia'da top koşturan eski milli futbolcu Mehmet Topal, depremden etkilenen memleketi Malatya'ya destek oluyor. Afet alanına giden Topal hem yardım malzemesi taşıdı hem de enkaz kaldırma çalışmalarına destek oldu.

Topal, bölgede depremden etkilenmiş vatandaşların ihtiyaçları için gerekli malzemeleri alırken, bir yandan da çocuklarla ilgilendi. (İHA)

Mehmet Topal enkaz çalışmasında! Memleketi Malatya'yı yalnız bırakmadı

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...