Milano'dan Nikola Mirotic bombası! Yıllık ücretiyle daha çok konuşulmuştu...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milano'dan Nikola Mirotic bombası! Yıllık ücretiyle daha çok konuşulmuştu...

SPOR Haberleri

Barcelona'dan ayrılan Nikola Mirotic'in yeni adresi Milano oldu. Euroleague'de şampiyonluk isteyen EA7 Emporio Armani Milan, 32 yaşındaki yıldızla 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. NBA dönüşü Barcelona'ya yıllık 10 milyon euro maaşla imza atan ve Avrupa'nın en çok kazanan ismi olan Mirotic'in Milano'dan alacağı rakam açıklanmadı.

EA7 Emporio Armani Milan, Barcelona'dan ayrılan Karadağlı uzun forvet Nikola Mirotic'i kadrosuna kattı. İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, 32 yaşındaki yıldızla 2026'ya kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

SON 3 YILDA FINAL-FOUR HEZİMETİ

Profesyonel kariyerine Real Madrid'de başlayan Mirotic, NBA'de Chicago Bulls, New Orleans Pelicans ve Milwaukee Bucks formaları giydikten sonra 2019'da Barcelona'ya transfer oldu.

Mirotic, takımıyla son 3 yılda Dörtlü Final'e kalma başarısı gösterdiği THY Euroleague'de 2021-2022 sezonunun en değerli oyuncusu seçildi.

Kariyerinde 3 İspanya Ligi ve 4 İspanya Kupası zaferi yaşayan tecrübeli basketbolcu, geçen sezon THY Avrupa Ligi'nde 15,4 sayı, 4,3 ribaunt, 1,2 asist ve 1 top çalma ortalamalarını yakaladı.

https://twitter.com/OlimpiaMI1936/status/1687108501028646916

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...