Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Milli Takım kampına damga vuran anlar!

Milli Takım kampına damga vuran anlar!
Fotoğraf Başlığı Milli Takim kampina damga vuran anlar!

Milli Takım'a Almanya'da katılan Hakan Çalhanoğlu ile Gökhan Töre arasındaki gerginlik sona ererken ikili sarmaş dolaş oldu.

Kaydet
a- | +A
A Milli Takımı, 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı maç öncesi kamp için dün Almanya'ya gitti, burada ilk idmanını gerçekleştirdi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Münster'e hareket eden ekipte, Ersan da yer aldı. Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç ve Kazım Kazım ise Almanya'da takıma katıldı. Milli takımda yer almayacağını söyleyen Ömer Toprak konusunda ise Türkiye Futbol Federasyonu'ndan henüz bir açıklama yapılmadı. TFF'nin Milli Takımlardan Sorumlu yöneticisi Fethi Heper de kafilede yer aldı.


Hakan ve Gökhan barıştı!
Güne damgasını vuran olay ise Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu'nun barışması oldu. İstanbul'da Gökhan Töre'nin Hakan ile Ömer Toprak'a silah çekmesiyle başlayan olay, aylar sonra tatlıya bağlandı. Hakan'ın ay-yıldızlı ekibe katılması sonrasında Gökhan ile sarmaş dolaş olduğu, o eski günlerin unutulduğu dile getirildi.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.