Milli yıldız Burak Yılmaz korona aşısı oldu

Düzenleyen:
Milli yıldız Burak Yılmaz korona aşısı oldu

SPOR Haberleri

Avrupa Şampiyonası öncesinde Antalya'da kampta olan A Milli Futbol Takımı'nda başarılı golcüsü Burak Yılmaz, Serik Devlet Hastanesi'nde teknik ekip ve takım arkadaşlarının ardından bugün koronavirüs aşısı oldu.

Koronavirüsle mücadelede aşılanmanın önemi oldukça büyük. Hayatin normale tam manasıyla dönüşünün hızlanabilmesi adına sürdürülen çalışmalar etkin bir biçimde yürütülüyor. Bu doğrultuda A milli takım futbolcuları da Fransa maçı öncesi konakladıkları Antalya kampında aşı olmaya başladı.

TÜM EKİBİN GRUPLAR HALİNDE AŞILARI TAMAMLANACAK
Antalya'nın Serik ilçesinde Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde çalışmalarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nın teknik ekip ve oyuncularına Serik Devlet hastanesinde Covid-19 aşısı yapıldı. Fransız ekibi Lille ile ligde şampiyonluk yaşayan milli futbolcu Burak Yılmaz da birkaç gün önce dahil olduğu kampta bugün aşı oldu. Ayrıca Enes Ünal'ın da sakatlığının durumunu öğrenmek için aynı hastanede MR'ı çekildi. Daha sonra her iki oyuncu kamp yaptığı otele geri döndü. Avrupa Şampiyonası öncesi tüm oyuncular ile teknik heyetin gruplar halinde aşılarının tamamlanacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...