Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Misli.com Sultanlar Ligi'nde 6. şampiyonluğunu elde eden Fenerbahçe Opet kupasını aldı

Misli.com Sultanlar Ligi'nde 6. şampiyonluğunu elde eden Fenerbahçe Opet kupasını aldı
Fotoğraf Başlığı Misli.com Sultanlar Ligi'nde 6. sampiyonlugunu elde eden Fenerbahçe Opet kupasini aldi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi'nde 6. şampiyonluğunu elde etti. Sarı-lacivertli ekip, play-off final serisinde Eczacıbaşı Dynavit'e 3-0 üstünlük kurarak ligde 6 yıllık şampiyonluk özlemine son verdi. Kadınlar voleybolunda Fenerbahçe, 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2014-2015 ve 2016-2017'nin ardından 6. kez kupayı müzesine götürdü.

Kaydet
a- | +A

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final etabı üçüncü maçında konuk olduğu Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 yenerek seriyi 3-0'a taşıyan ve şampiyon olan Fenerbahçe Opet, kupasını kaldırdı.

Burhan Felek Salonu'nda oynanan müsabakanın bitiş düdüğüyle büyük sevinç yaşayan sarı-lacivertli voleybolcular, şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı.

https://twitter.com/FBvoleybol/status/1656746041423589382

EDA'DA CRİSTİNA'YA JEST

Karşılaşmanın ardından kupa seremonisi gerçekleştirildi. Kürsüye öncelikle final oynayan Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları geldi. Sezonu ikinci bitiren voleybolcular, madalyalarını aldıktan sonra alkışlandı.

Daha sonra Fenerbahçe Opet oyuncularına madalyaları takdim edilirken, kupayı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, kaptan Eda Erdem Dündar'a verdi. Eda ise Ana Cristina De Souza'ya kupayı vererek, genç oyuncuyu onurlandırdı.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un yanı sıra voleyboldan sorumlu yönetici Simla Türker Bayazıt ve kulübün genel sekreteri Burak Kızılhan da salonda şampiyonluk sevincini yaşadılar.

Misli.com Sultanlar Ligi'nde 6. şampiyonluğunu elde eden Fenerbahçe Opet kupasını aldı
Başlık ResmiMisli.com Sultanlar Ligi'nde 6. şampiyonluğunu elde eden Fenerbahçe Opet kupasını aldı

Kupa sevincinin ardından hatıra fotoğraf çekimi yapıldı.

MVP MELİSA VARGAS

Fenerbahçe Opetli oyuncu Melisa Vargas, en değerli oyuncu (MVP) ödülünü kazandı.

Gizem Örge en iyi libero, Carneiro ise en iyi pasör ödülüne layık görülürken, en iyi orta oyuncu kaptan Eda Erdem Dündar, en iyi smaçör Fedorovtseva, en iyi pasör çaprazı da Vargas seçildi.

Eczacıbaşı Dynavit'te Saliha Şahin ise Misli.com özel ödülü verildi.

BAKMADAN GEÇME
Son Dakika! Kadın voleybolda şampiyon Fenerbahçe Opet oldu, 5 sezonluk hasret sona erdi
HABER

Son Dakika! Kadın voleybolda şampiyon Fenerbahçe Opet oldu, 5 sezonluk hasret sona erdi

Melissa Vargas kimdir? Kübalı voleybolcu FIVB Milletler Ligi
HABER

Melissa Vargas kimdir? Kübalı voleybolcu FIVB Milletler Ligi'nde Türkiye A Milli Takımı forması giyecek

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.