Nathan Redmond'ı Beckham ikna etmiş! İngiliz futbolcu transferin perde arkasını anlattı

Düzenleyen:
Nathan Redmond'ı Beckham ikna etmiş! İngiliz futbolcu transferin perde arkasını anlattı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Southampton'dan transfer ettiği İngiliz kenar forvet Nathan Redmond, Beşiktaş'a transfer olmaya karar verme aşamasında son hamleyi David Beckham'ın yaptığını söyledi. 28 yaşındaki futbolcu kafası karışık bir halde İngiliz futbol efsanesini aradı, "Gideyim mi?" diye sordu. Bugünkü basın toplantısında ise detayı paylaştı: "Beckham bana teklifi değerlendirmem gerektiğini söyledi."

Beşiktaş’ın bu sezon kadrosuna kattığı İngiliz futbolcusu Nathan Redmond, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

"Ünlü İngiliz eski futbolcu David Beckham’ın tavsiyesi ne oldu?" sorusuna Redmond, "Çok özel bir şey söylemedi, lig ve Türkiye ile alakalı. Kendi tecrübelerinden bahsetti. Kariyerinin en güzel zamanlarının İngiltere dışında yaşadığı zamanlar olduğunu söyledi. Vodafone Park’ın, Beşiktaş’ın çok farklı bir atmosfere sahip olduğu için bunu iyi değerlendirmem gerektiğini ve buradan keyif almama gerektiğini söyledi" diye cevap verdi.

Nathan Redmond'ı Beckham ikna etmiş! İngiliz futbolcu transferin perde arkasını anlattı

"SÜPER LİG'DE TEMPO DÜŞÜK"

Spor Toto Süper Lig’in temposunun düşük olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcu, "Ligin temposu düşük. İngiltere gibi bir yerden farklı bir yerden geldikten sonra bakış açımda fark yapıyor. İngiltere’de de bazen oyuncu hakemi aldatmaya yönelik basit faul alamaya çalıyor. Hakemler buna inanmadığı için oyunu devam ettiriyor. Türkiye’de bazen kolay fauller verilebiliyor. Bu oyunun akışını biraz zedeleyebiliyor. Biz Beşiktaş’ız. Şampiyonluğu oynayan bir takımıyız. Türkiye’nin en iyi takımlarından biriyiz. Rakiplerimiz bizi yenmek ve puan almak içim mücadele ediyor. Zaman kazanmak için, baskımız hafifletmek için bir takım durumlara girebiliyor. Bununla mücadele edeceğiz" dedi.

Ligde zirveden sadece 2 puan geride olduklarını söyleyen İngiliz futbolcu, "Sezon eylülde, ekimde biten sezon değil. Ligin sezonunda nerede olacağınız önemli. Maç kazanılır, kaybedilir. Önemli olan savaşmaya ve mücadeleye devam etmek. Futbolun doğasında olan şey. Bizim taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. İniş, çıkışlarda Taraftarımızın yanımızda olması çok önemli. Puan olarak kötü durumda değiliz, devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

PREMİER LEAGUE TAKIMI GİBİ

Takımda İngiltere Premier Lig’den birçok oyuncu olduğunun hatırlatılması üzerine 28 yaşındaki futbolcu, "En önemli şey tecrübe. Premier Lig dünyanın en iyi ligi. Bu ligde oynamış oyuncuların katkısı tecrübe ile orantılı çok önemli. Biz bir açıdan yeni takımız aslında. Birçok oyuncu yeni katıldı. Birbirimizi tanıyoruz. Burada tek amaç için buradayız. Bu amaç da Beşiktaş için maçlar kazanmak. Bu da başaracağız" ifadelerini kullandı.

En iyi sol ve sağ kanatta oynadığı belirten Redmond, "16-17 yaşlardaki Birmingham’daki teknik direktörüm çok farklı pozisyonlarda oynatmıştı, 9 numarada, 8 numarada. Bunun da bana getirisi oldu. A takımda yer almam için bonus özelliklere sahip olmamdı. Oyunun anlamam için farklı pozisyonlarda oynamanın önemli olduğunu söylemişti. Genel anlamda bunun da getirisi çok oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...